logo
Hanım Köylü 13.Bölüm Final Hanım Köylü 13.Bölüm Final

Elmas ile Koptagel, İlkgünün kardeşlerine yakalanmıştır ve bilmedikleri bir şekilde gizli saklı yapacakları nikah için hazırlık aşamasındadırlar.

4 Yorum Yapılmış
Hanım Köylü 12.Bölüm Hanım Köylü 12.Bölüm

Elmas deliye dönmüştür çünkü Düzgün, İlkgünü gidip Koptagele vermiştir. Bu duruma aynı anda Ferit te çok sinir olmuştur. Bu doğan yanlış anlaşılmaları bir an önce ortadan kaldırmak gerekir.

0 Yorum Yapılmış
Hanım Köylü 11.Bölüm Hanım Köylü 11.Bölüm

Koptagel ile Feritin köyün kadınlarını gezmeye çıkartmasından dolayı köyde olaylar yaşanır. Bu yetmezmiş gibi Nuriye nineninde ortalarda görünmemesi tüm herşeyin sebebi olarak Koptagel ile Feriti göstermektedir.

0 Yorum Yapılmış
Hanım Köylü 10.Bölüm Hanım Köylü 10.Bölüm

Koptagelin köye gelmiş olan aracı ve İsmaillerden yediği dayak yüzünden köy bir anda karışır. Koptagel, İsmaillere karşı dava açıp ceza almalarını sağlamak istese de Fikri bu olaya karşı gelmektedir

0 Yorum Yapılmış
Hanım Köylü 9.Bölüm Hanım Köylü 9.Bölüm

Ferit, İlkgünün çevresinde bulduğu Bengisuyu bir yolunu bularak İstanbula geri gönderir. Fakat Bengisuyu İstanbula geri gönderebilmek için Buralı olan İsmaile mecburen İlkgün hakkında ki bir sırrını vermek durumunda kalır.

2 Yorum Yapılmış
Hanım Köylü 8.Bölüm Hanım Köylü 8.Bölüm

Ferit, İlkgünün peşinden kolay kolay ayrılacak gibi görünmemektedir. Köyde tertip edilecek oruçtan önceki piknik etkinliği için herkes bir hazırlık içerisine girer. Bu organizasyonda yemekleri İlkgün ile Buralı İsmail hazırlayacaktır.

0 Yorum Yapılmış
Hanım Köylü 7.Bölüm Hanım Köylü 7.Bölüm

Feriti tuzağa düşürmek için uğraşan İsmailler Bengisuyu gördükleri vakit kendisini acele bir şekilde köye getirmek isterlerken yolda şansız bir şekilde Ferite yakalanırlar.

1 Yorum Yapılmış
Hanım Köylü 6.Bölüm Hanım Köylü 6.Bölüm

Düzgün, Feriti evlerinin önünde bulur ve kendisine söylediği yalanlara kulak asmayarak bir daha burada bulunmaması gerektiğini söyler. Ferit ise bu uyarılara kulak asmaz çünkü İlkgünün kendisi için ağladığını görmüştür.

1 Yorum Yapılmış
Hanım Köylü 5.Bölüm Hanım Köylü 5.Bölüm

İlkgün gazetede çıkan resimlerinden dolayı zor durumda kalmıştır ve kendisine yardım etmek için Ferit yetişir. Fakat Feritin anlattıklarına bazıları inanmaz.

1 Yorum Yapılmış
Hanım Köylü 4.Bölüm Hanım Köylü 4.Bölüm

Ferit tarafından kaçırıldığımı düşünen İlkgün Feriti doğduğuna pişman eder ve bir oyun düzenler.Oyun sonrasında işler karışınca kızlar İsmaillerden yardım talep eder.Onlarda Reşatın arabasını aşırırlar.

1 Yorum Yapılmış
Hanım Köylü 3.Bölüm Hanım Köylü 3.Bölüm

İlkgün, Ferit ile yüz yüze geldiği an şok geçirir. Ferit ise İlkgüne sorular sormaktadır. İlkgün ise babasının durumu fark etmemesi için büyük mücadele verir. Feritin babası ise, mal varlığını Düzgün Beye devretme konusunda kararlıdır.

6 Yorum Yapılmış
Hanım Köylü 2.Bölüm Hanım Köylü 2.Bölüm

Feritin arkadaşları, İlkgünü köylü olduğu gerekçesiyle alay edince hemen oradan uzaklaşır. Feritde olanlardan dolayı büyük üzüntü yaşamaktadır ve hemen İlkgünün peşinden koşar. Fakat İstanbul çok büyük bir kenttir.

9 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler