logo
Hayat Sevince Güzel 15.Bölüm FinalHayat Sevince Güzel 15.Bölüm Final

Zarife bir yandan Savaş’ı deli gibi severken diğer yandan da ondan intikam almanın yollarını düşünmektedir. Çünkü ona göre kırılmış gururunu kurtarmanın başka yolu yoktur. Barış, artık Zarife’yi unutup eski hayatına dönmek istediğini

0 Yorum Yapılmış
Hayat Sevince Güzel 14.BölümHayat Sevince Güzel 14.Bölüm

Zarife Ömer’le evlenmekten vazgeçmediği için Savaş onu herkesin gözü önünde kaçırır. Salih onları durdurmak ister fakat Halil Dede buna engel olur. Salih bu yüzden babasıyla kavga eder. Kalbi kırılan Halil Dede evi terk eder.

1 Yorum Yapılmış
Hayat Sevince Güzel 13.BölümHayat Sevince Güzel 13.Bölüm

Savaş ile Barış'ın şıpıldak ilacı için kendilerinin yanında olduğunu öğrenen Zarife çok sinirlenir. Açıklama yapmak isteyen Savaş ile Barış'a kulak asmaz. Kendisiyle oynandığını düşünen Zarife, intikam için herkesin şaşıracağı

0 Yorum Yapılmış
Hayat Sevince Güzel 12.BölümHayat Sevince Güzel 12.Bölüm

Savaş, Barış'ın ağaca çizmiş olduğu kalbi görünce, kardeşinin Zarife'den uzak kalabilmek adına gitmiş olduğunu zanneder. Bir tarafta sevdiği kişi öbür tarafta kardeşi olan Savaş, Barış'ın gidecek olmasına izin vermez.

0 Yorum Yapılmış
Hayat Sevince Güzel 11.BölümHayat Sevince Güzel 11.Bölüm

Savaş, Zarife ile girdiği ladesten galip çıkmıştır ve Zarife'yi öper. Bu durumu gören Salih çok sinirlenir. İkiliyi karşısına alarak kızgın bir konuşmada bulunur. İkili adına artık bundan sonra işler bir hayli zor olacaktır.

1 Yorum Yapılmış
Hayat Sevince Güzel 10.BölümHayat Sevince Güzel 10.Bölüm

Zarife, Savaş'a karşı hissettiği duyguları şimdilik babasının bilmesini istemez. Savaş'ın köy çevresinde hep görüşmek istiyor olması Zarife'yi zor duruma sokar. Savaş, Zarife ile birlikte akşam yemeğine gitmek istemektedir ve sürekli ısrar eder.

2 Yorum Yapılmış
Hayat Sevince Güzel 9.BölümHayat Sevince Güzel 9.Bölüm

Zarife, Savaş için hissettiklerini kendisine yanlışlıkla söyler. Savaş bunu duyunca aşkını yaşamak ister ancak Zarife her zaman olduğu gibi yine kendisini gösterir ve uzaklaşır. Savaş, Zarife'nin bu inatçı yapısını değiştirme konusunda emindir.

0 Yorum Yapılmış
Hayat Sevince Güzel 8.BölümHayat Sevince Güzel 8.Bölüm

Zarife ile Savaş arasındaki aşk tüm engellere karşın yinede son sürat sürmektedir. Rüstem ağa, tarlasındaki mahsülü zehirli atıklar yüzünden yitirince bu durumdan ötürü Salih'i suçlar.

3 Yorum Yapılmış
Hayat Sevince Güzel 7.BölümHayat Sevince Güzel 7.Bölüm

Zarife, Savaş'a değişik duygular hissetmeye başlamıştır ve bu yaşadığının şoku içerisindedir. Hissetmiş olduğu bu duyguları kendisine yediremez. Kendisiyle bir iç muhakameye başlar.

0 Yorum Yapılmış
Hayat Sevince Güzel 6.BölümHayat Sevince Güzel 6.Bölüm

Barış, Savaş'ın giderek aşkını Zarife'ye söylediğini görünce hemen bir plan yapar. Zarife'ye giderek Savaş'ın kendisine beslediği duyguların yalan olduğunu aslında aşık olan kişinin kendisi olduğunu söyler.

0 Yorum Yapılmış
Hayat Sevince Güzel 5.BölümHayat Sevince Güzel 5.Bölüm

Rüstem ile Muhtarın kurduğu kötü planlar bekledikleri etkiyi yapmıştır, tüm köy Zarife'nin arkasından konuşmaktadır. Toprak ailesi bu durum karşısında ne kadar güçlü görünmek isteselerde bu köyün dedikodusundan dolayı bir hayli etkilenirler.

0 Yorum Yapılmış
Hayat Sevince Güzel 4.BölümHayat Sevince Güzel 4.Bölüm

Şıpıldak köyünde seçim telaşı yaşanmaktadır. Zarife'nin vereceği oy Göçer'lerin geleceğini etkileyecektir. Herkes büyük bir heyecan içerisinde seçimin sonucunu beklerken, bir yandan da kader ağlarını örmektedir.

2 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler