logo
Seviyor Sevmiyor 28.Bölüm FinalSeviyor Sevmiyor 28.Bölüm Final

Yiğit, Deniz'in kendisinden soğuması için bir oyun planlamıştır. İlk olarak İrem ile beraber yalnız olarak yemek yediği sırada başkaları tarafından yakalanacaktır.

2 Yorum Yapılmış
Seviyor Sevmiyor 27.BölümSeviyor Sevmiyor 27.Bölüm

Deniz, Yiğit'in evlilikten vazgeçmesinden dolayı çok üzgündür fakat yine de gerek ailesine gerekse çevresindekilere karşı Yiğit'i savunmaya devam eder.

2 Yorum Yapılmış
Seviyor Sevmiyor 26.BölümSeviyor Sevmiyor 26.Bölüm

Deniz'in Yiğit'e evlenme teklifi etmesi Yiğit'in kafasını karıştırır. Yiğit anlatması gerekenleri yani hastalık pençesinde olduğunu ve ölümcül bir hastalık olduğunu açıklayamaz.

2 Yorum Yapılmış
Seviyor Sevmiyor 25.BölümSeviyor Sevmiyor 25.Bölüm

Yiğit, doktora yaptığı ziyareti ilk başta Deniz'den sonrada herkesten gizlemektedir.

7 Yorum Yapılmış
Seviyor Sevmiyor 24.BölümSeviyor Sevmiyor 24.Bölüm

İçlerindeki güven sıkıntısını sonuca bağlayan Deniz ile Yiğit'in artık önlerinde beraberliklerine engel olacak hiç bir durum yoktur.

3 Yorum Yapılmış
Seviyor Sevmiyor 23.BölümSeviyor Sevmiyor 23.Bölüm

Yiğit ile Deniz ikilisi olan bitenlerden sonra birbirlerine karşı güven duygularını kaybetmişlerdir. En başta da Yiğit, Deniz'e karşı bir daha güven duyamayacağını düşünür.

4 Yorum Yapılmış
Seviyor Sevmiyor 22.BölümSeviyor Sevmiyor 22.Bölüm

Deniz'in yaptığı beklenmedik itiraf sonucu Yiğit'in tüm öc alma planları sekteye uğramıştır. Fakat bu olaylar Yiğit'in sinirinin geçmesine yetmez

2 Yorum Yapılmış
Seviyor Sevmiyor 21.BölümSeviyor Sevmiyor 21.Bölüm

Deniz’in korktuğu başına gelmemiştir. Ama Yiğit’ten aldığı evlilik teklifi kafasını karıştırmıştır. İrem’in Yiğit’e CD göndermesi de onun için büyük hayal kırıklığı olmuştur.

5 Yorum Yapılmış
Seviyor Sevmiyor 20.BölümSeviyor Sevmiyor 20.Bölüm

İrem'in gönderdiği içinde video bulunan cd'yi izleyen Yiğit tüm herşeyden haberdar olur. Ve adeta kahrolur. Hemen Deniz ile görüşerek bu durumun hesabını sorup nefretini dökmek istememektedir

5 Yorum Yapılmış
Seviyor Sevmiyor 19.BölümSeviyor Sevmiyor 19.Bölüm

Deniz'i elde etmek isteyen Yiğit, çalışmalara başlar. İş bahanesiyle kendisiyle beraber vakit geçirmek amacındadır. Tuna ise Paralelde Deniz'i göremeyince hayalları yıkılmıştır. İrem bu konuyu temelli halletmeyi düşünmektedir.

6 Yorum Yapılmış
Seviyor Sevmiyor 18.BölümSeviyor Sevmiyor 18.Bölüm

Yiğit, İrem'den ayrılır ve sonrasında Deniz ile beraber olabilmesi için hiç bir engelinin olmadığını düşünür. Öbür tarafta Deniz ise Tuna ile birliktedir ve Yiğit'in İrem'den ayrıldığını duyar duymaz şoka girer.

9 Yorum Yapılmış
Seviyor Sevmiyor 17.BölümSeviyor Sevmiyor 17.Bölüm

İrem'in yaşadığı hafıza problemi ve aklının karışık olması sebebiyle saçma davrandığı düşünülür. Tabi ki bunu düşünen Elif olduğu için Yiğit pek üstelemez konuyu. Fakat Yiğit olaydan şüphe duyar ve araştırma yapmaya başlar.

6 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler