logo
Hangimiz Sevmedik 40.Bölüm FinalHangimiz Sevmedik 40.Bölüm Final

Münir Tarık'la konuştuktan hemen sonra rahatsızlanmış, o sırada yanında olan Şener, Ayşen ve Tuncay onu hastaneye kaldırmışlardır.

4 Yorum Yapılmış
Hangimiz Sevmedik 39.BölümHangimiz Sevmedik 39.Bölüm

Hulusi’nin hırsız tarafından vurulmasında Şener kendini suçlu hissetmektedir. Yoğun bakıma alınan Hulusi’nin vurulduğunu öğrenen mahalleli hastaneye koşar.

0 Yorum Yapılmış
Hangimiz Sevmedik 38.BölümHangimiz Sevmedik 38.Bölüm

Adile Münir’e kahvehaneyi geri vermesi için Ali ile konuştuğunu ve şartını söyler . Münir Ali’den bunun hesabını sormak isteyecektir.

0 Yorum Yapılmış
Hangimiz Sevmedik 37.BölümHangimiz Sevmedik 37.Bölüm

Kahvehanenin yeni sahibi Münir’in askerlik arkadaşı ve Emel’in öldüğünü sandığı babası Ali’den başkası değildir. Münir onu görünce çok şaşırır. Ali’ninse yıllar öncesinden kapanmayan bir hesabı vardır ve Münir’le bu hesabı kapatmaya gelmiştir.

1 Yorum Yapılmış
Hangimiz Sevmedik 36.BölümHangimiz Sevmedik 36.Bölüm

Münir Şener’e Mürüvvet’in yanında çalışmasını istememesinin sebebini açıklar. Şener duydukları karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşar

1 Yorum Yapılmış
Hangimiz Sevmedik 35.BölümHangimiz Sevmedik 35.Bölüm

Münir ve Adile çocuklarının yaptığı gibi gizlice evlenmeye karar verirler. Bu arada Tarık’ın ajanlığını yapan Tuncay onları takip etmektedir

0 Yorum Yapılmış
Hangimiz Sevmedik 34.BölümHangimiz Sevmedik 34.Bölüm

Münir’i annesine evlilik teklif ederken yakalayan Tarık şoktadır. Bu durumu tasvip etmemekle birlikte evlenirlerse Itır ile beraber onları sileceklerini söyler.

0 Yorum Yapılmış
Hangimiz Sevmedik 33.BölümHangimiz Sevmedik 33.Bölüm

Erşen’in gerçek babası oğlunu bıraktığı için çok pişmandır. Yuvacık sakinleri onun bu yaptığına çok sinirlenmiştir. Erşen’i vermek istemezler.

0 Yorum Yapılmış
Hangimiz Sevmedik 32.BölümHangimiz Sevmedik 32.Bölüm

Kimsesiz bebeğin yeni ailesi olan Ayşen ve Şener ilk günden fire verir. Bebek sürekli ağlamaktadır. Ayşen ve Şener ne yapacaklarını şaşırır. Münir Adile’nin diline düşmemek için onlara yardımcı olur.

0 Yorum Yapılmış
Hangimiz Sevmedik 31.BölümHangimiz Sevmedik 31.Bölüm

Tüm mahalleli Şevval’in babasının adamları tarafından fena hırpalanan İlyas’ın intikamını almaya niyetlidir. Ancak Hulusi ve Münir engeline takılırlar.

0 Yorum Yapılmış
Hangimiz Sevmedik 30.BölümHangimiz Sevmedik 30.Bölüm

Şener ile Ayşen’in yanlış evlilik cüzdanını vermesi sonucu Itır ile Tarık’ın aylar öncesinden evlendiğini öğrenen Adile ve Münir yıkılmıştırlar. Tarık ile Itır bu kez ne yapsalar da anne babalarının gönlünü almayı başaramaz.

2 Yorum Yapılmış
Hangimiz Sevmedik 29.BölümHangimiz Sevmedik 29.Bölüm

İlyas ve Şevval nikah tarihlerini almışlardır. Emel haberi alınca yıkılır. Muhtarlığın kapısına bırakılan bebek mahallenin göz bebeği olacaktır.

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler