logo
Hangimiz Sevmedik 28.BölümHangimiz Sevmedik 28.Bölüm

Adile, Münir'e verdiği haberle onu şoka sokup bayıltmış, hemen peşinden Tarık ve Itır'dan aldığı haberle de kendisi bayılmıştır. İkisi de gözlerini hastane odasında açarlar.

0 Yorum Yapılmış
Hangimiz Sevmedik 27.BölümHangimiz Sevmedik 27.Bölüm

İlyas’ın Şevval ile evleneceği haberi mahallede bomba etkisi yaratır. Emel bu kez onunla konuşup aşkını anlatmaya kararlıdır. Perran hamile olduğundan şüphelenir. Itır’a söyler. Itır bir gebelik testi alarak onu bu şüpheden kurtarır.

0 Yorum Yapılmış
Hangimiz Sevmedik 26.BölümHangimiz Sevmedik 26.Bölüm

Emel’in aşkını öğrenen Tarık şoktadır. Emel ona artık duygularının değiştiğini günlüğün tamamını okumasını söyler ve onu günlükle başbaşa bırakır.

1 Yorum Yapılmış
Hangimiz Sevmedik 25.BölümHangimiz Sevmedik 25.Bölüm

Emel’in günlüğünden kendisine aşık olduğunu öğrenen Tarık şoktadır. Bu yüzden İlyas’ın duygularını Emel’e anlatamamıştır. Bu durumu İlyas’a nasıl anlatacağını düşünen Tarık ne yapacağını şaşırır.

0 Yorum Yapılmış
Hangimiz Sevmedik 24.BölümHangimiz Sevmedik 24.Bölüm

Itır ve Tarık, Adalet Hala sayesinde Adile ile Münir’e aşklarını kabul ettirmişlerdir. Ancak yine de onlar için hiçbir şey kolay olmayacaktır. İlyas bu kez gerçekten Emel’e aşkını itiraf etmek niyetindedir.

0 Yorum Yapılmış
Hangimiz Sevmedik 23.BölümHangimiz Sevmedik 23.Bölüm

Münir ile Adile’nin inatlaşmasını da geçen Itır ve Tarık inatlaşmasından mahalleli de nasibini alacaktır. Adile ile Münir ikisinin gerçekten kavga ettiğine inanmazlar ve oyun yaptıklarını düşünürler.

0 Yorum Yapılmış
Hangimiz Sevmedik 22.BölümHangimiz Sevmedik 22.Bölüm

Tarık ile Itır’ın kaçtığını öğrenen Adile ile Münir soluğu karakolda alırlar. Yine kendilerini nezarethaneye attırmayı başarırlar. Mahalleli Tarık ile Itır’ın kaçtığını öğrenir. Ancak Perran’dan saklarlar.

0 Yorum Yapılmış
Hangimiz Sevmedik 21.BölümHangimiz Sevmedik 21.Bölüm

El ele göz göze Adile ile Münir’e yakalanan Tarık ve Itır onlara sevgili olduklarını söylerler. Adile ve Münir şoktadır. İkisini ayırmaya kararlıdırlar.

0 Yorum Yapılmış
Hangimiz Sevmedik 20.BölümHangimiz Sevmedik 20.Bölüm

Münir’in hafızası geri gelmiştir. Tuncay’dan o süre içinde olanları öğrenir. Tarık ile Itır’ın Münir’in durumundan haberleri yoktur. Karı koca rolüne devam ederek Münir’in yanına gelirler.

0 Yorum Yapılmış
Hangimiz Sevmedik 19.BölümHangimiz Sevmedik 19.Bölüm

Bütün mahalleli meydanda toplanmış Nejat ile sözleşme yapacakken Şener büyük bir sürpriz yaparak mahalleyi kurtarır. Şener bu hareketi ile başta Adile ve Münir olmak üzere bütün mahallenin takdirini kazanmıştır.

0 Yorum Yapılmış
Hangimiz Sevmedik 18.BölümHangimiz Sevmedik 18.Bölüm

Münir’den okkalı bir dayak yiyen Saim Adile’nin hatırına şikayetinden vazgeçer. Saim’in Adile’ye kur yaptığını Münir’in onu bu yüzden dövdüğünü öğrenen Tarık Münir’e minnettardır.

2 Yorum Yapılmış
Hangimiz Sevmedik 17.BölümHangimiz Sevmedik 17.Bölüm

Herkes kayıp olan Adile ile Münir’i merak ederken onların keyfi yerindedir. Anne babalarının onlara nisbet yapmak için tatile çıktığını öğrenen çocuklar Adile ve Münir’e yokluklarında nasıl ayakta duracaklarını göstermeye kararlıdırlar.

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler