logo
Aşk Laftan Anlamaz 31.Bölüm FinalAşk Laftan Anlamaz 31.Bölüm Final

Murat, olan biten tüm aksiliklere karşı yinede mutludur. Beraberinde çok sevdiği kişiyle birlikte daha iyi bir başlangıç yapacaktır.

6 Yorum Yapılmış
Aşk Laftan Anlamaz 30.BölümAşk Laftan Anlamaz 30.Bölüm

Hayat ile Murat'ın tüm engellere karşı koyan ve galip çıkan aşkları yeniden kazanan taraf olmuştur ve hiç bir koşulda kendisini bırakmayan sevgilisine en zor zamanlarda tek destek Hayat'tan gelir. Murat bir seçim yapmak zorunda kalır.

4 Yorum Yapılmış
Aşk Laftan Anlamaz 29.BölümAşk Laftan Anlamaz 29.Bölüm

Murat, hayatında önemli bir acı ile yüzleşmiştir. Hayat'da başlarına gelen bu kötü olaydan kurtulmak için çare düşünmektedir.

4 Yorum Yapılmış
Aşk Laftan Anlamaz 28.BölümAşk Laftan Anlamaz 28.Bölüm

Hayat ile Murat'ın herkesten uzak bir yerde geçirdikleri ve mutlu bir şekilde devam eden balayı tatilleri beklenmedik bir ziyaretçi yüzünden sekteye uğrar.

4 Yorum Yapılmış
Aşk Laftan Anlamaz 27.BölümAşk Laftan Anlamaz 27.Bölüm

Emine ile kızlarının büyük korku duymasına neden olan sapık Hayat'ın abisi Cemil çıkar ve herkes rahatlar. Bu sayede yeni maceralar yaşanacaktır.

4 Yorum Yapılmış
Aşk Laftan Anlamaz 26.BölümAşk Laftan Anlamaz 26.Bölüm

Yaşanan anlık bir sinir sonucunda Murat ile Hayat ikilisinin temelli olarak birbirlerinden ayrılacak olması durumu ikisinin beraberliğinde yeni bir dönem başlatır.

2 Yorum Yapılmış
Aşk Laftan Anlamaz 25.BölümAşk Laftan Anlamaz 25.Bölüm

Hayat ile Murat beraberliği zarfda ki resimlerin etkisinde önemli bir sınav aşamasındadır. Haşmet Dede'nin evden gitmesi de olayların tuzu biberi olur.

4 Yorum Yapılmış
Aşk Laftan Anlamaz 24.BölümAşk Laftan Anlamaz 24.Bölüm

Hayat ile Murat, Azime ile Haşmet'in yapmış olduğu oyuna gelirler. Horon ve kemençe eşliğinde kapıya gelen Haşmet Dede'nin acaba amacı nedir ?

8 Yorum Yapılmış
Aşk Laftan Anlamaz 23.BölümAşk Laftan Anlamaz 23.Bölüm

Murat'ın Hayat için düzenlediği sürprizler dolu gecenin ertesinde ikilinin beraberliklerinde tamamen yeni bir sayfa açılır

0 Yorum Yapılmış
Aşk Laftan Anlamaz 22.BölümAşk Laftan Anlamaz 22.Bölüm

Murat, uzun zamandan sonra bulduğu annesini yitirme tehlikesi yaşarken öteki bir gerçeğide anlamıştır. Canından sok seviyor olduğu kişiyde kaybetme korkusuyla karşı karşıya kalmıştır.

1 Yorum Yapılmış
Aşk Laftan Anlamaz 21.BölümAşk Laftan Anlamaz 21.Bölüm

Murat uzun yıllardan sonra tam annesine ulaşıyor derken kendisini kıl payı kaçırınca olaylar içinden çıkılmaz bir hale girer. Murat bu durumdan ötürü Hayat'ı sorumlu görerek kendisini suçlar.

1 Yorum Yapılmış
Aşk Laftan Anlamaz 20.BölümAşk Laftan Anlamaz 20.Bölüm

Hazal'ın ortaya çıkarak kimliğini açıklamasıyla beraber olaylar daha da içinden çıkılmaz bir hale girer. Kimliği kadar, meydana çıkmak için beklediği bu zamanda oldukça manidardır.

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler