logo
Aşk Laftan Anlamaz 7.BölümAşk Laftan Anlamaz 7.Bölüm

Didem'in hamile olduğunu haber alan Hayat acele bir şekilde Murat'ın yanından gider. Duyduğu haber sonrasında Murat ile aralarında olabilecek herşey henüz başlamadan sona ermiştir. Üstüne üstelik dün aralarında olanlardan da habersizdir.

7 Yorum Yapılmış
Aşk Laftan Anlamaz 6.BölümAşk Laftan Anlamaz 6.Bölüm

Cenk'in yaptığı şikayet sonrasında Murat, Kerem ve Doruk üçlüsü o gece nezarethanede yatmak durumunda kalırlar. Başlarına gelen bu talihsiz olay Hayat ile Murat arasındaki sıkıntıların çözülmesine katkıda bulunur.

6 Yorum Yapılmış
Aşk Laftan Anlamaz 5.BölümAşk Laftan Anlamaz 5.Bölüm

Hayat, Murat ile Didem'i, Murat ise Hayat ile Cenk'i bir arada görünce aralarında soğuk rüzgarlar eser. Ayrıca Hayat başına gelen kötü problemi Murat'a anlatmaz. Murat ile Didem'in göl evinde çekilmiş olan yakın resimleri gazetelerde çıkar.

6 Yorum Yapılmış
Aşk Laftan Anlamaz 4.BölümAşk Laftan Anlamaz 4.Bölüm

Suna, Didem'i atlatmak için Hayat'a telefon açar. Hayat, yeniden Murat'a yalan söylemek durumunda kalmıştır ve acele bir şekilde Suna'nın evine gider. Didem'in yine başına bir iş açacağını düşünürken kendisini kötü bir halde görür.

12 Yorum Yapılmış
Aşk Laftan Anlamaz 3.BölümAşk Laftan Anlamaz 3.Bölüm

Hayat, laf taşımakla suçlandığından dolayı işi bırakmıştır. Emine ile Fadik'in yaptığı baskından geç haberi olan Hayat, Sarte'nin danışmasında kendilerini bekler.

1 Yorum Yapılmış
Aşk Laftan Anlamaz 2.BölümAşk Laftan Anlamaz 2.Bölüm

Asıl Suna ile yüzleşen Hayat, ne yapacağını bilemez ve zor bir şekilde durumu idare etmeye çalışır. Sakındığı zaman çatmıştır acaba söylediği yalan ortaya çıkacak mı ? Ayrıca Emine, Hayat'ta ki tuhaf durumlarını fark ederek, kızını takip etmek ister

1 Yorum Yapılmış
Aşk Laftan Anlamaz 1.BölümAşk Laftan Anlamaz 1.Bölüm

Hayat, sabah vakti gözlerini açtığında karşısında annesi Emine'yi görür. 6 aydır iş bulamadığından ötürü ailesi tarafından evine geri dönmesi konusunda baskı görür. Kızının yalvarmalarına dayanamayan Emine, kızı için yalnızca bir gün süre tanır

7 Yorum Yapılmış
Aşk Laftan Anlamaz Dizisi Tanıtım FragmanıAşk Laftan Anlamaz Dizisi Tanıtım Fragmanı

Aşk Laftan Anlamaz Dizisi Tanıtım Fragmanı izle show tv ekranlarının yeni başlayacak dizisi tanıtım fragmanıyla izle meniz için burada.

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler