logo
Yüksek Sosyete 26.Bölüm Final Yüksek Sosyete 26.Bölüm Final

Esas yerlerini bulmaya çalışan Kerem ile Cansu'nun hikayesi olarak başladı herşey. Engeller ile boğuştular sınavlardan geçtiler fakat birbirlerinden hiç bir koşulda vazgeçmediler.

9 Yorum Yapılmış
Yüksek Sosyete 25.Bölüm Yüksek Sosyete 25.Bölüm

Cansu ile Kerem acaba aşklarını takip edecekler mi ? İkili ailelerini karşılarını almışlardır fakat yinede sevdalarının peşinden gitme konusunda kararlıdırlar.

0 Yorum Yapılmış
Yüksek Sosyete 24.Bölüm Yüksek Sosyete 24.Bölüm

Kerem'in yaptığı itiraf sonucu Cansu çok kötü duruma düşse de içlerinde aşk ikilinin yollarını yeniden kesiştirir. Fakat kendilerinin geçmesi gereken son bir sınavları vardır.

0 Yorum Yapılmış
Yüksek Sosyete 23.Bölüm Yüksek Sosyete 23.Bölüm

Cansu'nun hareketlerinden şüphe duymaya başlayan Kerem kendisini izlemeye başlar. Ancak bu durum kendisini hiç bilmediği bir durum ile yüzleştirir.

2 Yorum Yapılmış
Yüksek Sosyete 22.Bölüm Yüksek Sosyete 22.Bölüm

Cansu tüm olan bitenlere rağmen tarafını seçmiş olsa bile Kerem bir yol ayrımının eşiğindedir. Bu olaylar yaşanırken Koran'lardan gelen kötü hareket sonrasında daha da içinden çıkılmaz bir hale gelir.

1 Yorum Yapılmış
Yüksek Sosyete 21.Bölüm Yüksek Sosyete 21.Bölüm

Metin'in sıkıntılı duruma düşmesinden sonra Cansu ile Kerem tam yumuşama aşamasındayken bu durum bozulur. Cansu, babasını ispiyonlayan kişinin kim olduğunu bulmak ister ve Kerem'den şüphe duymaktadır.

0 Yorum Yapılmış
Yüksek Sosyete 20.Bölüm Yüksek Sosyete 20.Bölüm

Kerem'in yaptığı oyunu Süreyya anlayınca, Cansu ile Kerem arasında yaşanan aşk önemli bir tehlike yaşamaktadır. Süreyya, Kerem'i derinden etkileyecek bir plan yapar ve öc almak için harekete geçer.

3 Yorum Yapılmış
Yüksek Sosyete 19.Bölüm Yüksek Sosyete 19.Bölüm

Cansu, Kerem ile Sude'yi birlikte gördükten sonra kendisi için bir hayli zor olsa da bir karara varır. Kerem, önceki tanıdığı eskisi gibi olan Kerem değildir bu yüzden zaman, arkasını dönerek gitme zamanıdır.

3 Yorum Yapılmış
Yüksek Sosyete 18.Bölüm Yüksek Sosyete 18.Bölüm

Cansu, Kerem'e karşı olanlardan ötürü kendisini kabahatli görmektedir ve her defasında af dilemek için çabalar fakat Kerem, Cansu'nun bi yaklaşımlarını kaale almaz.

6 Yorum Yapılmış
Yüksek Sosyete 17.Bölüm Yüksek Sosyete 17.Bölüm

Cansu, Kerem'in holding binasını niçin geldiğini anlayamaz. Bulmaya çalıştığı cevaplar da kendisini Kerem'in amaçları doğrultusunda çıkmaza girmesine neden olur. Kerem'de büyük bir ikilem yaşamaktadır.

2 Yorum Yapılmış
Yüksek Sosyete 16.Bölüm Yüksek Sosyete 16.Bölüm

Kerem ve ailesi tarafından sıkı denetime maruz kalan Cansu bir kez daha yüksek sosyete camiasında karşılaşırlar. Bu şekilde, Cansu, Kerem, Ece ile Mert farklı bir düzeyde yeniden toplanmış olurlar.

4 Yorum Yapılmış
Yüksek Sosyete 15.Bölüm Yüksek Sosyete 15.Bölüm

Kerem'in kendisine karşı ihanet işlediğini savunan Cansu, hayal kırıklığı ile karşılaşır. Sude'de, Kerem ile Cansu'nun arasında yaşanan soğukluğu kendi tarafına doğru çevirmeyi başarmıştır

3 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler