logo
içerde 15.Bölüm içerde 15.Bölüm

Sarp'ın kurguladığı Patron Umut oyun bozguna uğrar. Etraf bir anda karışmıştır. Bir tarafta yaralanan Yusuf Müdür'ü acil olarak hastaneye götürmek bir taraftan da olay yerinde bulunan delilleri kaybetmek lazımdır.

5 Yorum Yapılmış
içerde 14.Bölüm içerde 14.Bölüm

Celal, Patron denen kişinin Melek hakkında ki sırrı bildiğini düşünüyordur aynı zaman da bu kişinin Coşkun ile de bir bağlantısı olduğuna inanıyordur.

8 Yorum Yapılmış
içerde 13.Bölüm içerde 13.Bölüm

Kebapçı Celal ile Melek'in gizli saklı bazı şeyleri olduğunu düşünen Mert bu durumu Melek ile konuşur. Mert bu duyduğu şüphelerin gerçek olup olmadığını anlayabilmek için Celal için bir oyun yapar.

9 Yorum Yapılmış
içerde 12.Bölüm içerde 12.Bölüm

Yusuf Müdür'ün, Necip Uyanık gibi davranarak oynadığı oyunu farkeden Sarp, müdür ile bir restleşme yapar ve beraber çalışmamaya karar verir. Artık yürüdüğü yolda tek başınadır.

7 Yorum Yapılmış
içerde 11.Bölüm içerde 11.Bölüm

Alyanak, Celal'in yaptığı baskından kurtulmayı başarır. Bundan sonra canından olmamak için iyi bir plan yapmak mecburiyetindedir.

5 Yorum Yapılmış
içerde 10.Bölüm içerde 10.Bölüm

Sarp, başta kendine ve Celal'e karşı oyun yapan kişilerin kim olduğunu artık öğrenmiştir. Çok bilinmeyenli bu denklemi çözmüştür. Bundan sonra artık zaman öc alma zamanıdır.

6 Yorum Yapılmış
içerde 9.Bölüm içerde 9.Bölüm

Sarp ile Celal eski mahallelerinde büyük bir yüzleşme ile karşı karşıya gelirler. Annesi Füsun ile Eylem'i alıkoyan Celal'e karşı Sarp, Melek'in elinde olduğunu söyler.

7 Yorum Yapılmış
içerde 8.Bölüm içerde 8.Bölüm

Sarp, Celal'in herkesten sakladığı önemli sırrını öğrendikten sonra kafası bir hayli karışır. Melek'i üzmemek adına bu durumu saklar ve de beraberliklerine biraz mesafe bırakmak ister.

17 Yorum Yapılmış
içerde 7.Bölüm içerde 7.Bölüm

Eylem'in sokak çocukları hakkında düzenlediği haber, Melek, Celal ve Mert'in endişe duymasına neden olur. Celal bu durumu çözmesi için Mert'e görev verir.

7 Yorum Yapılmış
İçerde 6.Bölüm İçerde 6.Bölüm

Mert bugüne kadar ki en zorlu sınavından geçecek. Çalıştığı şubede bilgi sızdıran bir köstebek varlığına kesin gözüyle bakan Yusuf Müdür, bu bölümde ekibini önemli bir sınavdan geçirecek.

24 Yorum Yapılmış
İçerde 5.Bölüm İçerde 5.Bölüm

Melek, Sarp hakkında şüphe duymaktadır. Bu duyduğu şüpheleri kesinleştirmek ister. Eğer Yusuf'a bilgileri ileten kişinin Sarp olduğundan emin olursa bunu Celal babaya gidip söylemek mecburiyetindedir.

21 Yorum Yapılmış
İçerde 4.Bölüm İçerde 4.Bölüm

Sarp'ın polislik yerine Celal'in yakın adamı olmasından ötürü çok büyük üzüntü yaşayan Füsun, bir gün aniden fenalaşır ve kendinden geçer. Eylem acil olarak Füsun'u hastaneye götürür. Bu olaylar yaşanırken Sarp

14 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler