logo
içerde 39.Bölüm Final içerde 39.Bölüm Final

Celal'i tutuklayan Sarp önemli bir iş başarmıştır ancak kendisini içeriye sokmak pek o kadar kolay gerçekleşmeyecekmiş gibi durmaktadır.

20 Yorum Yapılmış
içerde 38.Bölüm içerde 38.Bölüm

Celal, kendisi için oyun yapan Sarp ile Mert kardeşlerden intikam alma konusunda emindir. Celal, iki kardeşin birbirlerini bulduklarını haber almıştır

4 Yorum Yapılmış
içerde 37.Bölüm içerde 37.Bölüm

Yılmaz kardeşler, kendilerinden çocukluk hayallerini alan Celale karşı beraber hareket edeceklerdir. Eylemin, Celal için düzenlediği haberin internette yer almasıyla beraber ortalık gerginleşir.

3 Yorum Yapılmış
içerde 36.Bölüm içerde 36.Bölüm

Bu zamana kadar düşman olduklarını düşündükleri Sarp ile Mert, tüm gerçeği öğrenirler. Daha küçükken birbirlerinden ayrı düşmek zorunda kalan kardeşler Coşkun'un sayesinde gerçeği öğrenmişlerdir.

3 Yorum Yapılmış
içerde 35.Bölüm içerde 35.Bölüm

Melek'i kaybetmesinden sonra babası bildiği Yusuf Müdür'ün abi bir şekilde hayatını kaybetmesiyle allak bullak olan Sarp, adeta yıkılmıştır. Ortada bulunan deliller, Yusuf Müdür'ü öldüren kişinin Sarp olduğunu göstermektedir.

9 Yorum Yapılmış
içerde 34.Bölüm içerde 34.Bölüm

Mert ile Sarp ikilisinin nefes kesen kapışması, ikisinin birden kurtulmasıyla neticelenir. Fakat iki tarafın yaşadığı mücadele, Celal'in Füsun'u alıkoymasıyla beraber başka bir boyut kazanacaktır.

8 Yorum Yapılmış
içerde 33.Bölüm içerde 33.Bölüm

Sarp'ın Celal'in adamı olmadığını aslında bir polis olduğunu Mert öğrenir. Bundan böyle hem Mert hem de Sarp artık içerde değillerdir. ve birbirlerine karşı ölümüne düşmandırlar.

3 Yorum Yapılmış
içerde 32.Bölüm içerde 32.Bölüm

Celal, herşeyden çok sevdiği Melek'in canını alan Kudret'i yavaş bir ölüm tattırarak acı çekmesini sağlamak istemektedir. Fakat işler umduğu gibi olmaz

5 Yorum Yapılmış
içerde 31.Bölüm içerde 31.Bölüm

Melek'in hayatını kaybetmesiyle beraber Sarp, hem Melek'ten hem de Umut'tan olmuştur

9 Yorum Yapılmış
içerde 30.Bölüm içerde 30.Bölüm

Coşkun'dan Mert ile Sarp'ın kardeş olduklarını öğrenen Melek, ilk olarak düşüncesi bu durumu Mert ile Sarp'a anlatmaktır.

9 Yorum Yapılmış
içerde 29.Bölüm içerde 29.Bölüm

Kudret'in gözleri önünde Handan'ın can vermesinden sonra Kudret'in gözlerini öfke bürümüştür

7 Yorum Yapılmış
içerde 28.Bölüm içerde 28.Bölüm

Füsun, Melek ile Mustafa'yı kurtarabilmek adına Kudret ile konuşup kendisini ikna edebilmek için evini ziyaret eder. Kudret'in, Melek'i eve yolladığından habersizdir.

9 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler