logo
Hayat Bazen Tatlıdır 14.Bölüm Hayat Bazen Tatlıdır 14.Bölüm

Koray, Sevda, Burak ve Gözde Kartepe’de kaybolur. Hayat ve Cerrah otelden ayrılmak üzereyken dağda kaybolan gençlerin kardeşleri olduğunu anlayınca şok olurlar

2 Yorum Yapılmış
Hayat Bazen Tatlıdır 13.Bölüm Hayat Bazen Tatlıdır 13.Bölüm

Hayat, Cahit’in intikamı karşısında yıkıldığı bir anda Cerrah’ı yanında bulur. Cerrah, Hayat’tan gizli olarak Cahit’le hesaplaşacaktır! Loçko ve diğerleri kopya olayında önceden ispiyonlandıkları için yakalandıkları sonucuna varırlar.

1 Yorum Yapılmış
Hayat Bazen Tatlıdır 12.Bölüm Hayat Bazen Tatlıdır 12.Bölüm

Okul başkanlığına Koray ile Burak'ın Gözde'yi konu ederek yarışıyor olması ortaya çıkınca işler karışır. Hayat, Burak'a giderek Gözde'den uzak olması için kendisine uyarıda bulunur.

0 Yorum Yapılmış
Hayat Bazen Tatlıdır 11.Bölüm Hayat Bazen Tatlıdır 11.Bölüm

Koray'ın yaralanma olayı herkesin büyük bir şok içine girmesine neden olur. Koray, Hayat Hoca'nın canını kurtarmak adına öne atlayınca herkesin takdir duyacağı bir kişi olur.

0 Yorum Yapılmış
Hayat Bazen Tatlıdır 10.Bölüm Hayat Bazen Tatlıdır 10.Bölüm

Cerrah cezaevine gönderilir. Hayat, Zeynep'in evine gelir, istemediği biriyle evlilik yapacağını öğrenir. Hayat ile arkadaşları kendisini evden kaçırır.

2 Yorum Yapılmış
Hayat Bazen Tatlıdır 9.Bölüm Hayat Bazen Tatlıdır 9.Bölüm

Koray ile Sevda, Burak ile Gözde'yi beraber bir şekilde görünce çok sinirlenirler. Burak, Sevda'ya bir açıklama yapıp evden atıldıklarından dolayı Hayat Hoca'nın kendilerini evine aldığını anlatsa da Sevda çok bozulur.

1 Yorum Yapılmış
Hayat Bazen Tatlıdır 8.Bölüm Hayat Bazen Tatlıdır 8.Bölüm

Burak transfer iptalinin şokunu üzerinden atamadan ev sahibinin onları evden attığını öğrenir. Hayat Hoca, Burak ve ailesini yanına alır. Burak bu olanlar yüzünden yıkılmıştır.

0 Yorum Yapılmış
Hayat Bazen Tatlıdır 7.Bölüm Hayat Bazen Tatlıdır 7.Bölüm

Hayat öğretmen bir kez daha Cerrah ile görüşmeme konusunda kararlıdır. Cerrah bu duruma üzülürken Hayat'ın da kafası karışmıştır. Zeynep ile Gözde, Cerrah ile Hayatı tekrardan görüştürmek için çare ararlar.

0 Yorum Yapılmış
Hayat Bazen Tatlıdır 6.Bölüm Hayat Bazen Tatlıdır 6.Bölüm

Başlarına gelen silahlı saldırı sonucunda Cerrah, Hayat Gözde ve Koray'a birşey olmaması için kendilerini daha güvenli bir yere götürür. Hayat bu duruma nasıl bir tepki verecektir ?

0 Yorum Yapılmış
Hayat Bazen Tatlıdır 5.Bölüm Hayat Bazen Tatlıdır 5.Bölüm

Cerrah'ın Hayat'ı korumak için sarfettiği yalan Hayat'ın daha çok sinirlenmesine sebebiyet verir. İyilik yapmak isterken yanlış anlaşılan Cerrah, Hayat ile bir yemeğe çıkarak herşeyi dertleşmek ister.

3 Yorum Yapılmış
Hayat Bazen Tatlıdır 4.Bölüm Hayat Bazen Tatlıdır 4.Bölüm

Burak ile Gözde arasında yaşanan yakınlaşmadan dolayı tedirginlik duyan Koray, Sevda ile beraber hareket etmek için bir teklifte bulunur. Bu yapılacak işbirliği en fazla Hayat hocanın zarar görmesine neden olacaktır.

2 Yorum Yapılmış
Hayat Bazen Tatlıdır 3.Bölüm Hayat Bazen Tatlıdır 3.Bölüm

Burak ile Koray'ın boğazın derin sularında süren kavgası hastanede biter. Koray'ın durumu iyidir fakat Burak ve ailesi adına kötü bir sürpriz onları beklemektedir. Olan bitenlerden dolayı kendisini sorumlu gören Gözde

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler