logo
Şevkat Yerimdar 20.Bölüm Şevkat Yerimdar 20.Bölüm

Mahalle iyiden iyiye karışmaktadır. Şevkat zor günler geçirmektedir. Seval fren yapmadan planlarını sürekli arttırır. Bu yüzden Şevkat ile Esin'in arası açılmaktadır

0 Yorum Yapılmış
Şevkat Yerimdar 19.Bölüm Şevkat Yerimdar 19.Bölüm

Holdingin içindeki ispiyoncutu bulmak için çabalarken bir taraftan da Şevkat kurumsal hayatla mücadele vermektedir. Ancak bu konu kendisinin mahalleden uzaklaşmasına ve Esin ile bolca vakit geçirmesine neden olmuştur

1 Yorum Yapılmış
Şevkat Yerimdar 17-18.Bölüm Şevkat Yerimdar 17-18.Bölüm

Esin ile Şevkat kaçırılan bir çocuğa yardım ettikleri için hiç düşünemedikleri bir maceraya doğru yol alırlar. Şevkat bir anda kendisini holdingin tepesinde bulur.

0 Yorum Yapılmış
Şevkat Yerimdar 16.Bölüm Şevkat Yerimdar 16.Bölüm

Esin, Şevkat ile beraberken başlarının sıkıntıdan kurtulamadığını ve hayatlarını birleştirmelerine az bir zaman kalmasına rağmen romantik dakikalar geçiremediklerini farkeder.

3 Yorum Yapılmış
Şevkat Yerimdar 15.Bölüm Şevkat Yerimdar 15.Bölüm

Seval'in gelişi için bir parti yapan mahalle sakinleri bu sürpriz gecede şarkıcı olarak Koray Avcı ile Hüseyin Turan ile anlaşır. Mahallede sanki bir şenlik yaşanmaktadır.

2 Yorum Yapılmış
Şevkat Yerimdar 14.Bölüm Şevkat Yerimdar 14.Bölüm

Şevkat'in önceden sevgilisi olan Seval'in mahalleye gelmesi bomba etkisi yaratır. Şevkat'in, Seval hakkında edindiği gizli bir durum kendisine karşı yapacak bir şeyinin olmamasını gösterir

1 Yorum Yapılmış
Şevkat Yerimdar 13.Bölüm Şevkat Yerimdar 13.Bölüm

Yaptığı kazadan yaralı olarak kurtulmayı başaran Şevkat maalesef ki nikaha zamanında varamayacaktır.

5 Yorum Yapılmış
Şevkat Yerimdar 12.Bölüm Şevkat Yerimdar 12.Bölüm

Esin ile Şevkat birbirlerine karşı aşk duygusu beslediklerinin farkına varırlar ancak bu durumu birbirlerine söyleyemezler. Esin kendisinin hislerinden emin olma çabasındadır.

2 Yorum Yapılmış
Şevkat Yerimdar 11.Bölüm Şevkat Yerimdar 11.Bölüm

Esin ile Şevkat dükkanlardaki kamera görüntüleriyle çocuğun annesinin kim olduğunu bulur. Ancak bu durum tehlikelerle dolu bir macera yaşanmasına neden olur.

2 Yorum Yapılmış
Şevkat Yerimdar 10.Bölüm Şevkat Yerimdar 10.Bölüm

Ralliden yenik ayrılan Bora kazadan hafif sıyrıklarla çıkmayı başarmıştır ancak Esin'e karşı durumu ağırmış gibi davranarak kendisiyle yeniden yakınlık kurar

0 Yorum Yapılmış
Şevkat Yerimdar 9.Bölüm Şevkat Yerimdar 9.Bölüm

Hırsızlık suçlamasından ötürü karakoldan olan Şevkat, Cevdet'in verdiği ifadenin ardından salıverilir. Kendisine yapılan bu iftiranın cezasını verme konusunda kendisinden emindir.

0 Yorum Yapılmış
Şevkat Yerimdar 8.Bölüm Şevkat Yerimdar 8.Bölüm

Demet'in anne ile babasına olanlardan dolayı hesap sormak amacıyla holdinge giden şevkat burada Korkut ile rastlaşır.

1 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler