logo
Şevkat Yerimdar 7.Bölüm Şevkat Yerimdar 7.Bölüm

Tesadüf eseri Bora ile Ayça'yı birlikte gören ve kulübe arabasıyla giren Şevkat'in bu hareketi mahalle tarafında esprili yaklaşımların yaşanmasına neden olur.

1 Yorum Yapılmış
Şevkat Yerimdar 6.Bölüm Şevkat Yerimdar 6.Bölüm

İsmail adına kız isteyen Şevkat'in giriştiği bu macera Cuma'dan sebep kötü biter. Bozkır ile Gülperi bu sebepten dolayı tartışma yaşarlar. Gülperi eşini evden gönderir. Şevkat acil olarak Bozkır'ı kendi evine alır ve misafir eder.

0 Yorum Yapılmış
Şevkat Yerimdar 5.Bölüm Şevkat Yerimdar 5.Bölüm

Yeni evine taşınarak Şevkat ile komşu olan Esin birbirleriyle didiştikleri bir sırada iddiaya girerler.

0 Yorum Yapılmış
Şevkat Yerimdar 4.Bölüm Şevkat Yerimdar 4.Bölüm

Esin düzelir düzelmez, aklını yitirme noktasına geldiği bu kötü şakanın öcünü fena halde alır. Şevkat ile çevresindekileri mahallede ordan oraya sürükler.

0 Yorum Yapılmış
Şevkat Yerimdar 3.Bölüm Şevkat Yerimdar 3.Bölüm

Şevkat'in emanetinde olan Esin o gün yaşanan şaka olayından sonra kafasını yitirmiştir. Cevdet kızını bir akıl hastanesine göndermiştir. Bu olaydan dolayı üzülmüştür aynı zamanda çokta kızmıştır.

0 Yorum Yapılmış
Şevkat Yerimdar 2.Bölüm Şevkat Yerimdar 2.Bölüm

Kızı Esin'in kaza yaparak Şevkat'e vurduğunu haber alan Cevdet büyük panik yaşar. Hastanede kalmak istemeyen Şevkat'i tek başına koymak istemez

1 Yorum Yapılmış
Şevkat Yerimdar 1.Bölüm Şevkat Yerimdar 1.Bölüm

Şevkat elindeki tavaya karşı sinirlenmiştir. Tavaya haddini bildirdikten sonra dükkanın yolunu tutar. Diğer esnaflar sinirlerinin artmasına neden olur. Kira ve bankaya olan borçlarını ödeyebilmek için arabasını satılığa çıkarır.

8 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler