logo
Anne 33.Bölüm Final Anne 33.Bölüm Final

Cengiz'in kötü bir kişilik olduğunu herkes az çok bilir ancak birisinin canına kast edebilecek kadar ileri gidebileceğini gören herkes tedirgin olur. Zeynep, Turna'nın bir katille aynı evde yaşıyor olmasını kabullenemez.

4 Yorum Yapılmış
Anne 32.Bölüm Anne 32.Bölüm

Zeynep geçmişine dair kötü durumu sonunda öğrenmiştir. Gönül'ün kendisini korumak adına 25 yıl boyunca suçu olmadan içerde yattığını öğrenmiştir.

2 Yorum Yapılmış
Anne 31.Bölüm Anne 31.Bölüm

Şule ile çocuğunu kurtarabilmek için kendi canını ortaya koyan Sinan'ın hayatını kaybetmesi herkesi derinden etkilemiştir. Sinan'ın ölümünü atlatmak için çabalayan Zeynep bir yandan da Turna'yı düşünmektedir.

2 Yorum Yapılmış
Anne 30.Bölüm Anne 30.Bölüm

Zeynep'i tehlikeye atmak istemeyen Sinan, Cengiz'e boyun eğer. Herkesten habersiz bir şekilde Cengiz'in gizlendiği depoya gelir. Gördükleri karşısında çıldırır.

2 Yorum Yapılmış
Anne 29.Bölüm Anne 29.Bölüm

İş yerinin kapanmasından ve hayatında kötü giden şeylerden Sinan'ı sorumlu gören Cengiz, öc almak için Zeynep'i alıkoyar. Evine sığınan Zeynep'in ortalarda olmaması Aysel'in tedirgin olmasına neden olur.

3 Yorum Yapılmış
Anne 28.Bölüm Anne 28.Bölüm

Zeynep ile Turna, Gönül'ün evinde birbirleriyle hasret giderdiği zaman, Şule her tarafta Hasan ile Turna'yı arar. Nihayetinde Gönül'ün evine gider, fakat orda göremediği zaman ayrılır. Fakat polisin çocukları araması sürüyordur.

4 Yorum Yapılmış
Anne 27.Bölüm Anne 27.Bölüm

Zeynep yüzünden kardeşiyle ayrı kalacağını zanneden Turna, kendisine karşı nefretini ortaya dökerek kaçar.

0 Yorum Yapılmış
Anne 26.Bölüm Anne 26.Bölüm

Zeynep iyileşip kendine geldi derken doktorlardan gelen açıklama sonrasında herkesin kafasında soru işareti belirir. Uzunca bir süre komadan kalmasından dolayı gelen sonuçlar endişe uyandırıcıdır.

0 Yorum Yapılmış
Anne 25.Bölüm Anne 25.Bölüm

Zeynep ile Turna sonunda rastlaşırlar. Fakat bu görüşme bir kavuşmaya dönüşmeyecektir. Turna, Zeynep'in kendisini bıraktığını zannetmektedir.

1 Yorum Yapılmış
Anne 24.Bölüm Anne 24.Bölüm

Zeynep'in bir daha gözlerini hayata açmama riskine karşılık, üzülmemesi için soğuk davrandığı Turna, yeniden Şule ile Cengiz2in yanına gitti.

0 Yorum Yapılmış
Anne 23.Bölüm Anne 23.Bölüm

Sinan ve Cahide Turna hakkında sohbet ederken Zeynep gelir. Fakat ikiside konuyu değiştirerek Zeynep'e yakalanmamayı başarırlar. Fakat Sinan, Zeynep'in gözünde daha fazla yalancı olmak istemez.

2 Yorum Yapılmış
Anne 22.Bölüm Anne 22.Bölüm

Turna, Zeynep'e karşı tavırlıdır. Uzun bir zamanın ardından büyük hasret duyduğu annesini görmüş olmasına rağmen yanına gitmez. Zeynep, kendisine kendi yoluna git demiştir.

1 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler