logo
Kalbimdeki Deniz 24.Bölüm Kalbimdeki Deniz 24.Bölüm

Mirat'ın kazadan sağ çıkmasından sonra Artun ilk düzenlediği planı sürdürmeyi düşünür. Hülya, Mirat'ın kaza olayını ve Emin'in ölmesi olayını Artun'dan bilir kendisine söyler

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 23.Bölüm Kalbimdeki Deniz 23.Bölüm

Deniz'in neleri bilip bilmediğini anlayamayan ve büyük stres olan Hülya, son zamanda aldığı bir haber ile birlikte yeniden sıkıntıyı atlatmıştır.

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 22.Bölüm Kalbimdeki Deniz 22.Bölüm

Deniz, polis merkezinden gelen Alihan'ın Kıbrıs'ta içeriye alındığını öğrenince büyük şok yaşar. Diyar ile Mehmet ile bir görüşme yaparak, Mirat'ı da alarak Kıbrıs'a yola çıkarlar.

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 21.Bölüm Kalbimdeki Deniz 21.Bölüm

Alihan ile görüşeceğini sanarak söylenen yere gelen Mirat, çifliğin aşçısı Emin'in hayatını kaybettiğini öğrenince şok yaşar.

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 20.Bölüm Kalbimdeki Deniz 20.Bölüm

Yaptığı rest ile Hülya'nın köşeye sıkışmasına neden olan ve öcünü alacağı Mirat'ı sinirlendirmek adına Deniz ile bilerek ilgilenen Artun, Deniz ile beraber geleceğe dönük hayaller kurmaya başlar.

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 19.Bölüm Kalbimdeki Deniz 19.Bölüm

İlk defa gönlünü başkasına kaptıran Hülya'nın ömrü arap saçına döner. Deniz gördüğü olaylardan ötürü Diyar ile arasına mesafe koyunca, Mirat Serdem'in çiftlikte kalmasını ister

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 18.Bölüm Kalbimdeki Deniz 18.Bölüm

Mirat'ın bir suçu olmadığını gören Deniz ile ailesi eve gelirler ve Mirat'tan af dilerler. Hülya, Nejat ile Mirat'ın samimileşmesinden ötürü rahatsızlığıyla birlikte, Deniz'e Mirat hakkında uyarılarda bulunmaktan da çekinmez

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 17.Bölüm Kalbimdeki Deniz 17.Bölüm

Deniz'lerin evden gitmesinden dolayı Mirat çok üzgündür. Diyar'da aynı şekilde üzgündür fakat silahın aslında Serdem'in olduğunu anlatmaz.

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 16.Bölüm Kalbimdeki Deniz 16.Bölüm

Mirat'ın adam öldürmeye teşebbüs suçundan sabıkalı olduüunu öğrenen Ece ile Deniz, karşılarında aşçıya yaptıklarını da görünce, Mirat hakkında değişik duygular yaşarlar

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 15.Bölüm Kalbimdeki Deniz 15.Bölüm

Diyar, hayatını kurtarmak adına çiftlikten kaçmıştır. Serdem ile görüşür fakat hiç beklemediği bir gerçeği öğrenir. Diyar'ın ortalarda gözükmemesi Fikriye ile Hülya'nın panik duymasına neden olur.

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 14.Bölüm Kalbimdeki Deniz 14.Bölüm

Mustafa'nın başına gelen olayı fırsat bilen Fikriye, Figen'i doldurup Mustafa'ya doğru yöneltirken Ece ile Deniz'i de bastırmaya çalışır fakat Mirat'tan etkili bir karşılık görür.

1 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 13.Bölüm Kalbimdeki Deniz 13.Bölüm

Alihan ailesinin bir nefes kadar yakınındayken, karşılarına çıkamaz. Deniz kendisini görmüştür fakat kimse ona inanmaz. Emniyetten Alihan'ın bir otelde kaldığı bilgisini alır ve saklandığını anlar.

2 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler