logo
Kalbimdeki Deniz 36.Bölüm Kalbimdeki Deniz 36.Bölüm

Alihan'ın boşanma kararını temyize götürmesinin ardından sıkıntıları zamanların geleceğini öngören Deniz ile Mirat, nolursa olsun sevdalarına daha sıkı sıkıya sahio çıkarlar

1 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 35.Bölüm Kalbimdeki Deniz 35.Bölüm

Bir anda Alihan'ın gelmesi ve ayrılığın kararının verilmesinden sonra görünmesi tüm dengelerin değişmesine neden olur.

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 34.Bölüm Sezon Finali Kalbimdeki Deniz 34.Bölüm Sezon Finali

Deniz, çocuğuna Mirat ile aralarında bir aşk olduğunu ve hayatlarını birleştirmek istediklerini söylediği an, evdeki dengeler değişime uğrar.

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 33.Bölüm Kalbimdeki Deniz 33.Bölüm

Mirat, Raşhel başta olmak üzere hiç kimseyi ilişkisine müdahele ettirmezken, babasının hayatta olduğunu haber alan ve iletişime geçen Ece ortalığı velvereye vererek Deniz'e sıkıntı yaratmaya başlar.

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 32.Bölüm Kalbimdeki Deniz 32.Bölüm

Deniz ile Mirat, Ece'nin beklenmedik yardımıyla Diyar'ın babası ile abilerinin bir kötü duruma mahal vermeden evden yollasa bile Salman ile Şirzat'ın şüpheleri kalıcıdır

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 31.Bölüm Kalbimdeki Deniz 31.Bölüm

Mirat'ın kazadan dolayı sakat kalması durumundan dolayı büyük üzüntü yaşayan Artun, Deniz ile Mirat'ın kendisinden şüphe duymasına sebebiyet verir.

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 30.Bölüm Kalbimdeki Deniz 30.Bölüm

Deniz'in kendisini reddetmenin şokunu yaşayan Artun, Mirat ile Deniz'in nihayetinde birbirlerine karşı olan ilgilerini itiraf etmelerine sebebiyet verir.

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 29.Bölüm Kalbimdeki Deniz 29.Bölüm

Figen'in intihar etmek istemesinden dolayı herkes etkilenir ancak Turgut kızını dinlemez ve kendisini evlendirmek konusunda emindir.

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 28.Bölüm Kalbimdeki Deniz 28.Bölüm

Figen başına gelen şok edici durumla şok olup kimselere bişey söyleyemezken, Ferhat Turgut'u etkisi altına alarak hemen nikah yapılmasını ister.

1 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 27.Bölüm Kalbimdeki Deniz 27.Bölüm

Aşkını itiraf etmeye hazırlanan Deniz, Raşel'in gelmesiyle beraber hem Mirat'ı hem de kendisini kötü duruma düşürür. Zahide ile görüşerek kendisini dışarıda bırakan İbrahim'de kalp rahatsızlığı yaşar ve acile götürülür.

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 26.Bölüm Kalbimdeki Deniz 26.Bölüm

Deniz, Diyar ile Serdem'i ikna eder ve yolculuklarından caymalarına neden olur. Mirat herşeyden haberdar olan Deniz'e karşı içindekileri söyler fakat Deniz'in kendisine gelebilmesi için zaman gerekmektedir.

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 25.Bölüm Kalbimdeki Deniz 25.Bölüm

Annesi ile yüzleşen Mustafa hayatındaki en büyük şoklardan birini geçirirken, oğlunu görmek Zahide içinde bomba etkisi yapar.

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler