logo
Cesur ve Güzel 8.Bölüm Cesur ve Güzel 8.Bölüm

Öcünü almak için Sühan'ı belirleyen Cesur, hayatını söz konusu ederek kendisini kurtarır fakat kendisi yaralanmıştır. Cesur'un kendisine plan içerisinde olduğundan haberdar olan Sühan, kendisiyle yüzleşmek istemektedir.

0 Yorum Yapılmış
Cesur ve Güzel 7.Bölüm Cesur ve Güzel 7.Bölüm

Babasının gerçekleştirmiş olduğu bu beklenmedik evlilik Sühan'ı etkilemiştir. Kendisini teselli eden kişi Cesur'dur. Bu durum Bülent'in çok sinirlenmesine neden olur.

5 Yorum Yapılmış
Cesur ve Güzel 6.Bölüm Cesur ve Güzel 6.Bölüm

Cesur'un annesi Tahsin Korludağ'a doğru

6 Yorum Yapılmış
Cesur ve Güzel 5.Bölüm Cesur ve Güzel 5.Bölüm

Sühan'ın Cesur'dan işittiği bilgiler dengesinin bozulmasına neden olur. Babası ile yaşadığı anılar bir anlama kavuşmuştur.

7 Yorum Yapılmış
Cesur ve Güzel 4.Bölüm Cesur ve Güzel 4.Bölüm

Cesur, intikam amacına ulaşmak için planlarını uygulamaya sokuyor. O yaşanan ilk öpücük Cesur adına bir uçurumu, Sühan adına ise bıçak sırtını temsil etse de, yaşanan o anın etkisi ikisinide uzun süre etkisi altına alır.

9 Yorum Yapılmış
Cesur ve Güzel 3.Bölüm Cesur ve Güzel 3.Bölüm

Cesur'un esrarengiz yanını çözme konusunda kendinden emin olan Sühan, avını takip eden bir avcı gibi izlemiş ve birşeylere ulaşmıştır. İstanbul'da ki evi bularak, yalanlarını yüzüne vurmak için oraya gider.

9 Yorum Yapılmış
Cesur ve Güzel 2.Bölüm Cesur ve Güzel 2.Bölüm

Cesur'un arzu istediğinden dahası gerçekleşmiş, Tahsin Korludağ yangının ardından kendisine güvenerek borçlanmış ve evinin kapısını açarak kendisini en baş köşeye koymuştur. Sühan ise aynı şekilde iki defa minnet duymaktadır.

27 Yorum Yapılmış
Cesur ve Güzel 1.Bölüm Cesur ve Güzel 1.Bölüm

Günlerden birinde Cesur isimli yakışıklı ve gizemli bir kişi, sakin ve kendi halinde bir yer olan

29 Yorum Yapılmış
Cesur ve Güzel Dizisi Tanıtım FragmanıCesur ve Güzel Dizisi Tanıtım Fragmanı

Cesur ve Güzel Dizisi Tanıtım Fragmanı izle star tv ekranlarında kasım ayında başlayacak olan dizinin fragmanı izlemeniz için sizlerle.

9 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler