logo
Umuda Kelepçe Vurulmaz 15.Bölüm Final Umuda Kelepçe Vurulmaz 15.Bölüm Final

Onur'un hayatta olduğunu mahkemede de ispatlayan Fırat, Ceren'i kurtarır. İki aşık için bundan sonrasında işler yolundadır. Onur'dan ilelebet kurtulurlar.

0 Yorum Yapılmış
Umuda Kelepçe Vurulmaz 14.Bölüm Umuda Kelepçe Vurulmaz 14.Bölüm

Onur'un hayatta olduğunu mahkemede de ispatlayan Fırat, Ceren'i kurtarır. İki aşık için bundan sonrasında işler yolundadır.

0 Yorum Yapılmış
Umuda Kelepçe Vurulmaz 13.Bölüm Umuda Kelepçe Vurulmaz 13.Bölüm

Öldüğü zannedilen Onur ortalarda görünmek istemiyordur ancak Ceren ile Fırat'ın da rahat hareket etmesini engelleyecektir.

0 Yorum Yapılmış
Umuda Kelepçe Vurulmaz 12.Bölüm Umuda Kelepçe Vurulmaz 12.Bölüm

Onur denizde kaybolmuştur. Aramalar sonuç vermemektedir. Sahilde bulunan Onur'un yaşlarında olan bir erkek cesedi tüm umutlarında tükenmesine neden olur.

0 Yorum Yapılmış
Umuda Kelepçe Vurulmaz 11.Bölüm Umuda Kelepçe Vurulmaz 11.Bölüm

Onur ölümüne sebebiyet verdiği kişinin kimliğini öğrendikten sonra büyük bir korku içerisine girer. Eğer Fırat kendisinin farkına varırsa olacak olaylardan dolayı korku duyar

0 Yorum Yapılmış
Umuda Kelepçe Vurulmaz 10.Bölüm Umuda Kelepçe Vurulmaz 10.Bölüm

Onur, Ceren'e sahip olabilmek adına Fırat'a yardım edip ile etmemek arasında kalınca kim bilir çok geç olmuştur. Araba patlamak üzeredir. Kazadan sonra tüm dengeler değişime uğrar.

0 Yorum Yapılmış
Umuda Kelepçe Vurulmaz 9.Bölüm Umuda Kelepçe Vurulmaz 9.Bölüm

Ceren ile Fırat beraberliklerini ilan ederler. Artık sevgili olmuşlardır ve bu durumu gizleme ihtiyacı duymamaktadırlar. Onur bu yüzden sinirden deliye döner.

0 Yorum Yapılmış
Umuda Kelepçe Vurulmaz 8.Bölüm Umuda Kelepçe Vurulmaz 8.Bölüm

İnci saldırıdan sonra hızlı bir şekilde iyileşmeye başlar ve tam herşey düzeliyor derken bu defa da hiç beklemedikleri bir tehlike kapılarındadır.

0 Yorum Yapılmış
Umuda Kelepçe Vurulmaz 7.Bölüm Umuda Kelepçe Vurulmaz 7.Bölüm

Güler elindeki videoyu polise vermek için gider ancak beklemediği şekilde bir olay gelişir. Elinde güce sahip olan Perihan'da gücünün elinden geldiğince kullanacaktır.

0 Yorum Yapılmış
Umuda Kelepçe Vurulmaz 6.Bölüm Umuda Kelepçe Vurulmaz 6.Bölüm

Çıkan isyan sırasında Onur bir defa daha Fırat’ın hayatını riske atmayı başarır. Her şeye rağmen Fırat hem kendisini hem de kendisini bir saniye bile düşünmeden satan Onur’u kurtarıp kurtarmama arasında bir seçim yapmak zorundadır

2 Yorum Yapılmış
Umuda Kelepçe Vurulmaz 5.Bölüm Umuda Kelepçe Vurulmaz 5.Bölüm

Onur'un gerçekleştirdiği kötü tuzaktan Ömer sıyrılmıştır fakat bu durumdan Güler haberdar olmuştur. Güler, Perihan'ın kapısına kadar gider. Bundan sonra sessiz kalmayacaktır. Olan biten herşeyi polise ihbar edecektir.

0 Yorum Yapılmış
Umuda Kelepçe Vurulmaz 4.Bölüm Umuda Kelepçe Vurulmaz 4.Bölüm

Fırat için yeni bir başlangıç olacaktır bundan böyle. Öc almasını istemeyen ve kendisi için endişelenen sevenleri vardır etrafında. İnci, Ceren ve arkadaşları. Fırat kendisini toplamak için çabalarken Ceren ile samimileşirler.

1 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler