logo
Bu Şehir Arkandan Gelecek 20.Bölüm FinalBu Şehir Arkandan Gelecek 20.Bölüm Final

Düğünde babasının yaraladığı Derin'in hali kötüdür. Çocuğununda hayati riski vardır. Annesinin ardındna aşık olduğu kişiden de olmak üzere olan Ali çok kötü durumdadır.

5 Yorum Yapılmış
Bu Şehir Arkandan Gelecek 19.BölümBu Şehir Arkandan Gelecek 19.Bölüm

Polise anlatıklarında Şahin'i suçlayan Gülce, Şahin'in içeriye girmesine neden olur. Tahliyesi iptal olan Şahin'in bundan böyle ömrünün geri kalan zamanında içeride kalma gibi bir sıkıntı durumu vardır.

2 Yorum Yapılmış
Bu Şehir Arkandan Gelecek 18.BölümBu Şehir Arkandan Gelecek 18.Bölüm

Veysel'in kaçırılması herkesi etkilemiştir. Veysel'i kurtarmak için tek çare Ali'nin maçı kaybetmesidir. Ali adına kurduğu hayalleri kaybetme zamanıdır. Fakat Şahin bu durumu kolay kabullenecek gibi görünmemektedir.

0 Yorum Yapılmış
Bu Şehir Arkandan Gelecek 17.BölümBu Şehir Arkandan Gelecek 17.Bölüm

Şahin, Ali için dövüştüğü sırada, yer yasadışı bahis oynandığı gerekçesiyle polislerin baskınına uğrar. Ali, güç bela babasının oradan cıkmasını sağlarken Şahin çok yorgun düşmüştür.

0 Yorum Yapılmış
Bu Şehir Arkandan Gelecek 16.BölümBu Şehir Arkandan Gelecek 16.Bölüm

Derin ve Ali, banyoda bilekleri kesik olarak gördükleri Belgin'i acil olarak hastaneye götürürler. Gözlerini açtığında ise Derin kendisini Bora'nın söylediği şeyler hakkında sorular sorar.

2 Yorum Yapılmış
Bu Şehir Arkandan Gelecek 15.BölümBu Şehir Arkandan Gelecek 15.Bölüm

Sözleşme şartlarından dolayı Gülce ile beraber çalışmak durumunda kalan Ali, bu olaydan dolayı rahatsızlık duymaktadır. Çocuğunun derdine şahit olan Şahin, kendisinin yanında duracaktır

2 Yorum Yapılmış
Bu Şehir Arkandan Gelecek 14.BölümBu Şehir Arkandan Gelecek 14.Bölüm

Gülce'nin beraber çalışma isteğine olumlu cevap veren Ali bu yüzden babası ve Derin ile sıkıntıya düşer. Şahin'in inadını yumuşatmak için çaba gösterse de başarılı olamaz.

2 Yorum Yapılmış
Bu Şehir Arkandan Gelecek 13.BölümBu Şehir Arkandan Gelecek 13.Bölüm

Derin'in gözü önünde krize giren Aslı hastaneye götürülür. Derin, bu olaydan dolayı kendisini sorumlu görmektedir. Ali'de elinde tuttuğu annesine ait yüzükle, sevdiği kız için evlilik teklifinde bulunmak üzere harekete geçer.

3 Yorum Yapılmış
Bu Şehir Arkandan Gelecek 12.BölümBu Şehir Arkandan Gelecek 12.Bölüm

Ali intihara teşebbüs eden Aslı’yı hastaneye yetiştirmeye çalışırken, Derin’i büyük tehlike altında bıraktığından habersizdir. Ali, Seyit’in Derin’e saldırdığını öğrenmesiyle birlikte kendini suçlar.

2 Yorum Yapılmış
Bu Şehir Arkandan Gelecek 11.BölümBu Şehir Arkandan Gelecek 11.Bölüm

Ali, Tekin'i yaralama gerekçesiyle polis merkezine götürülür. Seyit'de Tekin'in işini tamamlayamadığından hırs yapmıştır. Bundan böyle hedefi Tekin'i yok etmek değil etrafındaki en yakınına acı yaşatmaktır

3 Yorum Yapılmış
Bu Şehir Arkandan Gelecek 10.BölümBu Şehir Arkandan Gelecek 10.Bölüm

Ali, Derin ile konuşmak için otele geldiği zaman bebeğin babasının Yiğit olduğunu duyar. Derin'de bu durumu onaylar. İşler çıkmaza girer ve Ali'yi otelden kovarlar.

9 Yorum Yapılmış
Bu Şehir Arkandan Gelecek 9.BölümBu Şehir Arkandan Gelecek 9.Bölüm

Ali, Şahin'den sakladığı sakatlık durumuna karşın yinede eleme maçını kazanarak turnuvaya katılmayı başarmıştır. Ali ile Aslı'nın beraber olduklarını zanneden Derin'de hamile olduğunu Ali'ye anlatmayı düşünmektedir.

3 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler