logo
içimdeki Fırtına 6.Bölüm Finaliçimdeki Fırtına 6.Bölüm Final

Emre, Ezgi ile ayrılma konusunda kendisinden emindir. Evden giden Emre'yi kimse engelleyemez. Perihan'ın geçmişine ait bir koz bulan Ezgi, Perihan'a baskı yaparak kendisine yardım etmesini ister.

10 Yorum Yapılmış
içimdeki Fırtına 5.Bölümiçimdeki Fırtına 5.Bölüm

Kerem'in yaş gününde eve gelen Tarık şok etkisi yaratır. Değişik hesapları olsa bile Fırat kendisini Kerem ile Elif'in uzaklarında olmasına adına önlemlerini almıştır.

3 Yorum Yapılmış
içimdeki Fırtına 4.Bölümiçimdeki Fırtına 4.Bölüm

Elif'in gerçek kişiliğini ortaya çıkarmak amacında olan Ezgi, esas Elif'in eşi olan Tarık'ı bulmaya çabalar. Oysa ki Ezgi'nin gazeteci olan arkadaşı Mete, Tarık'ın telefonunu almadan adamı yollar.

0 Yorum Yapılmış
içimdeki Fırtına 3.Bölümiçimdeki Fırtına 3.Bölüm

Ezgi, Elif Deran olarak hayatlarına giriş yapan Deniz hakkında araştırmalarını detaylandırır. Deran'ların evinde düzenlenen parti gününde ufak Kerem'in babası özellikle Ezgi'yi ilgilendiren konudur

1 Yorum Yapılmış
içimdeki Fırtına 2.Bölümiçimdeki Fırtına 2.Bölüm

Deniz'in hayatını kaybetmesinden sonra Ezgi, Emre ile hayatını birleştirmiş ve Deniz'in yaptığı tasarımları kendisininmiş gibi gösterip Deran Holding'de tasarım bölümünde yükselmiştir.

5 Yorum Yapılmış
içimdeki Fırtına 1.Bölümiçimdeki Fırtına 1.Bölüm

Ezgi, kız kardeşi Deniz ile hayatını birleştirme aşamasında olan Emre'ye karşı büyük bir aşk beslemektedir. Yalnızca Emre'nin kendisinin olması için düzenlediği plan hiç ummadık şeylerin yaşanmasına neden olacaktır.

5 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler