logo
Fazilet Hanım ve Kızları 26.Bölüm Fazilet Hanım ve Kızları 26.Bölüm

İçinde bulundukları tuzakla ömürlerinde görebilecekleri en kötü geceyi yaşayan Hazan, Yağız ile Sinan bununla mücadele ederken otel odası hakkında bütün herşeyi açığa çıkınca Fazilet ile Ece adınada bu durum deprem etkisi yaratır

0 Yorum Yapılmış
Fazilet Hanım ve Kızları 25.Bölüm Fazilet Hanım ve Kızları 25.Bölüm

Fazilet, Hasan ile Yağız'ın takibindeyken Sinan ise babasıyla beraber ömründeki görebileceği en zor zamanlardan birisini geçirir. Hazım kötü durumdadır ve endişe duyulacak haldedir.

1 Yorum Yapılmış
Fazilet Hanım ve Kızları 24.Bölüm Fazilet Hanım ve Kızları 24.Bölüm

Hazan ile Sinan ikilisi Yağız'ın kendilerini tuzağa çekmesiyle beraber aniden mecbur kaldıkları bir yüzleşme yaşarlar. Yapacağı hareketin duygusal ağırlığının altından kalkmak Yağız adına pek kolay olmayacaktır

5 Yorum Yapılmış
Fazilet Hanım ve Kızları 23.Bölüm Fazilet Hanım ve Kızları 23.Bölüm

Yağız, Sinan'ın baskıları sonucunda kendi duygularını bir kenara bırakıp Sinan ile Hazan'ın arasını yapmak için çalışmalara başlar.

0 Yorum Yapılmış
Fazilet Hanım ve Kızları 22.Bölüm Fazilet Hanım ve Kızları 22.Bölüm

Yağız ile Hazan'ın komşu olmasından sonra Yağız ile Sinan altından kalması mümkün olmayan bir şok yaşarken abi ile kardeş arasında bulunan gerilim durumu son derece artmıştır.

0 Yorum Yapılmış
Fazilet Hanım ve Kızları 21.Bölüm Fazilet Hanım ve Kızları 21.Bölüm

Kerime adına Hazan'ın söylediği bahane, uzun zamandır içindeki şüpheyle yaşayan Sinan'ın farklı bir noktaya getirirken Yağız, Hazan'ın gazetedeki haberler hakkında kendisine yalan attığını düşünmektedir

2 Yorum Yapılmış
Fazilet Hanım ve Kızları 20.Bölüm Fazilet Hanım ve Kızları 20.Bölüm

Kerime'nin söylediği akıllara durgunluk veren sırrı haber alan Hazan, Ece ile Fazilet'in sırrı da Yağız'dadır. Egemenlerin Ece'nin söylediği yalanlarla zaman geçirmek gibi bir düşüncesi yoktur.

9 Yorum Yapılmış
Fazilet Hanım ve Kızları 19.Bölüm Fazilet Hanım ve Kızları 19.Bölüm

Hazan'ın elinde bulunan Yağız'a ait olan gazete parçalarıyla Sinan'ın görmesi sonucunda iki kardeş telafisi mümkün olmayan bir gerilimin içine doğru girer.

5 Yorum Yapılmış
Fazilet Hanım ve Kızları 18.Bölüm Fazilet Hanım ve Kızları 18.Bölüm

Dillere destan olacak düğün Yasin ile Selin'in yaptığı beklenmedik misillemeden dolayı skandal bir hal alır. Sinan ile Yağız hakkındaki bilgiye ulaşan Güzide'nin yaşadıklarından sonra bu düğünü dehşet gününe dönüştürür.

1 Yorum Yapılmış
Fazilet Hanım ve Kızları 17.Bölüm Fazilet Hanım ve Kızları 17.Bölüm

Sinan ile Yağız'ın aralarındaki ilk sınav Hazan olurken, Hazan iki kardeşin yaşadıkları bu gerilimden haberi olmadan Kerime'nin sırrını bulmak istemektedir.

2 Yorum Yapılmış
Fazilet Hanım ve Kızları 16.Bölüm Fazilet Hanım ve Kızları 16.Bölüm

Selin geçirdiği psikolojik bunalım sonucunda Ece'nin canına kast etmeye kalkışır. Bu durum yalıda deprem etkisi yaşanmasına neden olur.

1 Yorum Yapılmış
Fazilet Hanım ve Kızları 15.Bölüm Fazilet Hanım ve Kızları 15.Bölüm

Ece ile Hazım'ın beklenmedik evlilikleri Egemen ailesi adına şok edici olur. Bu evliliğe şahit olan Hazan, Yağız ile Sinan sinirlerini ve şoklarını başkalarından çıkarırken

3 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler