logo
Seni Kimler Aldı 10.Bölüm  FinalSeni Kimler Aldı 10.Bölüm Final

Cahide'nin, Eylül'e karşı yaptıklarını haber alan Aynur çok sinirlenir. Kendisinden hesap sormak adına yüzleşir fakat Cahide'nin kızları için söyledikleri Aynur'un kafasında şüpheler duymasına neden olur.

1 Yorum Yapılmış
Seni Kimler Aldı 9.Bölüm Seni Kimler Aldı 9.Bölüm

Barış'ın çocuğu olmadığını anlayan Suat, nefretini ve sinirini Cahide'ye kusar. Uzun zamandır gizli tuttuğu sırrın öğrenilmesinden dolayı ne yapacağını bilemeyen Cahide

0 Yorum Yapılmış
Seni Kimler Aldı 8.Bölüm Seni Kimler Aldı 8.Bölüm

Aynur şüphe içerisindedir. Tüm işaretleri Ceren'i göstermektedir. Bu şüphelerden kurtulmak için Ceren hiç düşünülmeyecek bir plan yapar.

4 Yorum Yapılmış
Seni Kimler Aldı 7.Bölüm Seni Kimler Aldı 7.Bölüm

Beklenmedik bir tabanca sesi Çamay ailesinin evinde şok etkisi yaratır. Suat'ın silahından atılan mermi yalnızca kan dökülmesine neden olmayacak, bütün ailenin hauyatınıda derinden etkileyecektir.

0 Yorum Yapılmış
Seni Kimler Aldı 6.Bölüm Seni Kimler Aldı 6.Bölüm

Zeynep'in mezarı açıldığı sırada Aynur, Zehra ile Barış büyük bir heyecan içerisinde beklerler. Acaba Aynur söylediklerinde haklı mıdır ?

0 Yorum Yapılmış
Seni Kimler Aldı 5.Bölüm Seni Kimler Aldı 5.Bölüm

Barış'ın Suat'tan olmadığını öğrenmiş olan Leman, Cahide'nin öz babasının kim olduğunu bulmak için çabalarken, bir taraftan da kendi canlarından olan bir torun kucağına almak istemektedir.

0 Yorum Yapılmış
Seni Kimler Aldı 4.Bölüm Seni Kimler Aldı 4.Bölüm

Cahide'nin yaptığı oyunlardna dolayı Zehra'ya kabalık eden Barış, hatasının farkına vararak kendisini affettirmek adına Zehra'ya öpücük kondurunca bunu gören Mehmet, ablası ve Barış için sergilediği davranışı değiştirir.

0 Yorum Yapılmış
Seni Kimler Aldı 3.Bölüm Seni Kimler Aldı 3.Bölüm

Talat'ın yapmış olduğu iş teklifini kabul ederek konağa geri gelen Zehra'nın, Barış'ın magazin basınını kendisinin ayarladığını düşünmesiyle beraber kırgınlığı daha da artar.

0 Yorum Yapılmış
Seni Kimler Aldı 2.Bölüm Seni Kimler Aldı 2.Bölüm

Barış ile ortaya çıkan yakın resimlerinden sonra konaktan gitmek mecburiyetinde kalan Zehra, bu yetmezmiş gibi bir de Barış'ın magazincilere konuştuğu açıklamaları gördüğü zaman büyük sürpriz yaşar.

0 Yorum Yapılmış
Seni Kimler Aldı 1.Bölüm Seni Kimler Aldı 1.Bölüm

Çamaylar ailesinin evlerinde çalışan Zehra, ailenin çocuğu olan Barış'a gönlünü kaptırmıştır. Cahide'ye karşı birlikte büyüdükleri evde arkadaş olabilmeyi başaran Zehra ile Barış'ın aşkları canlanmak üzeredir.

4 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler