logo
Kalp Atışı 28.Bölüm Final Kalp Atışı 28.Bölüm Final

Kalp Atışı 28.Bölüm Final izle 28 Ocak 2018 tarihli show tv dizisi tek parça ve full hd olarak Kalp Atışı final izle meniz için burada.

1 Yorum Yapılmış
Kalp Atışı 27.Bölüm Kalp Atışı 27.Bölüm

Kalp Atışı 27.Bölüm HD izle 21 Ocak 2018 tarihli show tv dizisi tek parça ve full hd olarak Kalp Atışı son bölüm izle meniz için burada.

0 Yorum Yapılmış
Kalp Atışı 26.Bölüm Kalp Atışı 26.Bölüm

Çetin'i yaşatmak için çaba gösteren Ali Asaf bir taraftan da Eylül ile aralarında olan beraberliği normale döndürmek için uğraş vermektedir.

0 Yorum Yapılmış
Kalp Atışı 25.Bölüm Kalp Atışı 25.Bölüm

Bundan sonrasında şehrin öteki tarafında insanları iyi etmek için çabalayan Ali Asaf kendi kendisine bir sözde bulunur. Kimsenin maddi durumuna göre ayırt edilmeden sağlığına kavuşabildiği bir dünya kurmak amacındadır.

0 Yorum Yapılmış
Kalp Atışı 24.BölümKalp Atışı 24.Bölüm

Ali Asaf'ı kurtarmak adına Eylül zamanla kıyasıya bir mücadele içindedir. Sultan'ın yaptığı planlarda her geçen gün biraz daha kötüye gitmektedir.

1 Yorum Yapılmış
Kalp Atışı 23.BölümKalp Atışı 23.Bölüm

Ali Asaf'ın ortalarda olmamasının sorumlusu olarak Eylül polisin sorgusundadır. Ali Asaf'ı kaçırkan kişi ise Sultan'dır. Hiç kimselerin kendisini bulamayacağı bir yere götürür.

1 Yorum Yapılmış
Kalp Atışı 22.BölümKalp Atışı 22.Bölüm

Eylül ile Ali Asaf yaşadıkları tüm engellere karşın yinede evlenme konusunda kararlarının arkasında durmuştur. Nilah adına Ali Asaf'ın düşündüğü sürpriz Oğuz'un yardımlarıyla sıkıntısız bir şekilde sürerken

0 Yorum Yapılmış
Kalp Atışı 21.Bölüm Kalp Atışı 21.Bölüm

Eylül'ün tüm uğraşlarına karşı bomba patlar. Aynı anda Eylül ile Ali Asaf ise evde kötü bir sürpriz ile karşılaşacaktır. Nazlı her geçen gün biraz daha dengesiz bir hal alırken Eylül kendisinin oyunları için umulmadık bir tepkide bulunur.

1 Yorum Yapılmış
Kalp Atışı 20.BölümKalp Atışı 20.Bölüm

Eylül mucizeyi sahiplenerek Ali Asaf ile hayatını birleştirme konusunda emin adımlarla gitmektedir. Nazlı'da bu duruma mani olmak adına herşeyi denemeyi düşünmektedir.

1 Yorum Yapılmış
Kalp Atışı 19.Bölüm Kalp Atışı 19.Bölüm

Uzun zamanın ardından able ile kardeşin arasında bulunan o bağ tekrardan sağlanmıştır. İpek bundan böyle Eylül ile birlikte hayat sürer.

0 Yorum Yapılmış
Kalp Atışı 18.Bölüm Kalp Atışı 18.Bölüm

Eylül mutlu anlarını bir kenara atarak kardeşini bulabilmek adına çalışmalara başlar. O sıralarda Ali Asaf'a hastaneden önemli bir telefon gelir ve bu yüzden ummadığı geçmişi ile karşı karşıya gelir.

0 Yorum Yapılmış
Kalp Atışı 17.Bölüm Kalp Atışı 17.Bölüm

İpek'in kaybolmasından dolayı herşey alt üst olmuştur. Hastanede ortam hareketlidir. Eylül hastaneye ait en büyük hissenin sahibi olunca Sinan bu durumdan ötürü çok sinirlenir

1 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler