logo
Dolunay 26.Bölüm Final Dolunay 26.Bölüm Final

Ferit ile Nazlı ikilisi başlarına gelen olayların ardından çift elle sevdalarına sahip çıkarlar. Olan bitenlerin ardından her ikisi birden duyguları için daha cesur davranacaktır bundna böyle.

0 Yorum Yapılmış
Dolunay 25.Bölüm Dolunay 25.Bölüm

Hakim Nazlı ile Ferit'in evlilikleri hakkında terapiste gitmelerine karar verir. Bu konu herşeyi düzgün hale getirmek için Nazlı için bir zaman doğursa bile Ferit kendisine zorluk çıkarmaktadır.

0 Yorum Yapılmış
Dolunay 24.Bölüm Dolunay 24.Bölüm

Ferit'in yaptığı evlilik teklifine Nazlı beklenmedik bir karşılık verir. Nazlı'nın bu denli ani değişime girmesine bir mana çıkaramayan Ferit ise bu konunun arkasını boş bırakmama konusunda kendisinden emindir

0 Yorum Yapılmış
Dolunay 23.Bölüm Dolunay 23.Bölüm

Nazlı ile Ferit ikilisi sonunda birbirlerine karşı içinde olan duyguları itiraf etmişlerdir. İkisinin birden bundan sonraki tek amacı boşa giden zamanlarını telafi etmektir.

0 Yorum Yapılmış
Dolunay 22.Bölüm Dolunay 22.Bölüm

Nazlı kafasını toplamak adına biraz olsun uzaklaşma amacındadır. Son dönemlerde meydana gelen olayların ardından Ferit ise kendisini tek başına koymak istemez

0 Yorum Yapılmış
Dolunay 21.Bölüm Dolunay 21.Bölüm

Kendilerine karşı hislerini açıklayacakları sırada Pelin'in gelmesiyle beraber Nazlı ile Ferit'in beraberliklerinde bomba etkisi yaratır.

2 Yorum Yapılmış
Dolunay 20.Bölüm Dolunay 20.Bölüm

Restoranın maddi konularla boğuşan Nazlı, şans eseri Ferit'in yaş günü bilgisini alır ve kendisine sürpriz olacak bir parti düzenler.

3 Yorum Yapılmış
Dolunay 19.Bölüm Dolunay 19.Bölüm

Nazlı ile Ferit adına önemli an yaklaşmışken Deniz'in gelmesiyle beraber herkes büyük heyecan yaşar. Deniz, ikilinin birbirlerine karşı hislerine çaresiz bir şekilde ikna gösterirken

0 Yorum Yapılmış
Dolunay 18.Bölüm Dolunay 18.Bölüm

Ferit ile Nazlı kimseye birşey çaktırmamak için planlarını tüm çabalarıyla sürdürmekte kararlıdır. İki aşık sevgili gibi görünmek için verdikleri bu uğraşın arka planında acaba gerçek duygular mı mevcuttur ?

0 Yorum Yapılmış
Dolunay 17.Bölüm Dolunay 17.Bölüm

Ferit'in polis tarafından alınarak içeriye girmesi bomba etkisi yaratmıştır. Karısı olarak Nazlı eşine destek vermek amacındadır.

0 Yorum Yapılmış
Dolunay 16.Bölüm Dolunay 16.Bölüm

Evlenecekleri sırada Nazlı'nın kayıplara karışması herkesin şok olmasına neden olmuştur. Nazlı'nın nikahtan kaçtığını düşünen Ferit'in bu düşüncesi aslında olan bitenden çok farklıdır.

0 Yorum Yapılmış
Dolunay 15.Bölüm Dolunay 15.Bölüm

Nazlı ile Ferit'in aldıkları karar herkesin şaşırmasına neden olur. Birbirlerine içindeki duyguları açıklayamıyor olsalar bile evcilik oyunu adına beraber hareket etmek mecburiyetindedirler.

2 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler