logo
Rüya 10.Bölüm Final Rüya 10.Bölüm Final

Alaz ile evlenerek Yıldız'ın kendisini feda etmesinin ardında Elif bu duruma karşı koyar. Bu evliliğe mani olmak adına elinden ne geliyorsa onu yapacaktır.

1 Yorum Yapılmış
Rüya 9.Bölüm Rüya 9.Bölüm

Elif hamile değildir. Hiç bir şeyden haberi olmayan Bulut, Elif için bir sürpriz yapma amacındadır

0 Yorum Yapılmış
Rüya 8.Bölüm Rüya 8.Bölüm

DNA testinin sonuçları negatif çıkmıştır ve Ruhşan, bu sonuçları Bulut'a iletir. Cihan, uzaklarda teknede kafasını dinlerken Şahika ile karşılaşır.

0 Yorum Yapılmış
Rüya 7.Bölüm Rüya 7.Bölüm

Ruhşan, Selam'nın Alaz'ın teyzesi olduğu bilgisini Cihan'a söyler. Cihan'ın ailesi için anlattığı yalanlar anlaşılmak üzeredir.

1 Yorum Yapılmış
Rüya 6.Bölüm Rüya 6.Bölüm

Alaz, Elif ve Bulut'a tehditler savurur. Elif, zamanla kıyasıya bir yarış içindedir. Ya Alaz'ın kötü teklifine razı gelecek ya da aşık olduğu kişinin ölümünü izleyecektir.

5 Yorum Yapılmış
Rüya 5.Bölüm Rüya 5.Bölüm

Cihan'a karşı şüpheleri olan Ruhşan'ın bu duyguları artmaktadır. Kameradaki görüntüleri izleyen Ruhşan ummadığı bir duruma doğru yol alır.

7 Yorum Yapılmış
Rüya 4.Bölüm Rüya 4.Bölüm

Elif'i Selami'ye bırakan Faysal, Elif'in sesini kulaklarında hissetmektedir. Büyük bir vicdan azabı yaşayarak evine doğru gider. Elif'de Selami ile yalnız kaldığı bu evden kurtulmak için çareler düşünmektedir

1 Yorum Yapılmış
Rüya 3.Bölüm Rüya 3.Bölüm

Bulut'un yaptığı evlenme teklifine evet cevabı veren Elif büyük bir sürprize imza atmıştır ancak Giray ailesinin bu evliliğe karşı olmasından ötürü ve Bulut'un ailesiyle karşı karşıya gelecek olmasından dolayı korku içerisindedir.

0 Yorum Yapılmış
Rüya 2.Bölüm Rüya 2.Bölüm

Bulut Elif'i bir türlü kafasından çıkaramaz. Kendisinin evlenmek istemediği Selami'den kurtarmak adına eve gelir. Bütün herkes Bulut'un gelmesinden ötürü şok içerisindedir.

3 Yorum Yapılmış
Rüya 1.Bölüm Rüya 1.Bölüm

Hayatındaki amacı ünlü bir tasarımcı olmak olan Elif, sosyete dünyasından önemli bir iş adamının oğlu Bulut Giray ile tanışarak aralarında güzel bir aşk başlar. Fakat bu sevdanın karşısında bir çok engel mevcuttur

4 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler