logo
Seven Ne Yapmaz 11.Bölüm Final Seven Ne Yapmaz 11.Bölüm Final

Nazlı'nın Ozan'ı kıskandırmak amacıyla yaptığı oyun kendi başına çorap örer. Hem Serdar'dan hem de Ozan'dan köşe bucak kaçmaktadır. Ancak Ebru'nun söylediklerine kulak asarak beklemeye geçmeyi düşünür.

2 Yorum Yapılmış
Seven Ne Yapmaz 10.Bölüm Seven Ne Yapmaz 10.Bölüm

Nazlı ile Ozan adına uzun zamandan sonra yeniden rastlaşmaları pekte iyi gitmez. Her ikisi birbirlerini başkasıyla sevgili sanarlar. Ozan ile yeniden yüz göz olmak istemyen Nazlı işi bırakmayı düşünür.

0 Yorum Yapılmış
Seven Ne Yapmaz 9.Bölüm Seven Ne Yapmaz 9.Bölüm

Facia gibi nikahtan sonra tam 6 ay geride kalmıştır. Nazlı ile Ozan başka yollara gitmiştir. Herşeylerini kaybeden aşıklar nihayetinde umutlarından da olmuş, ikiside kendi hayatında yeni bir sayfa açmak için çabalamaktadır.

0 Yorum Yapılmış
Seven Ne Yapmaz 8.Bölüm Seven Ne Yapmaz 8.Bölüm

DNA testinin sonuçlarına göre Ozan, Gizem ile Nazlı'nın aynı kişiler olduğunu öğrenir. Nazlı ile konuşmak adına birşey düşünür ve Zeynep'in de desteğiyle beraber Gizem ile yalnız olabilecekleri bir görüşme ayarlar.

0 Yorum Yapılmış
Seven Ne Yapmaz 7.Bölüm Seven Ne Yapmaz 7.Bölüm

Gizem'in dedesinin resmini diş macunu reklamında görünce Ozan büyük şok geçirir. Ailesi olarak gösterdiği kişilerin sahte olduğunu anlar. Gizem'in bile sahte olabileceğini düşünür.

0 Yorum Yapılmış
Seven Ne Yapmaz 6.Bölüm Seven Ne Yapmaz 6.Bölüm

Nazlı, Ozan için yaptıkları oyunu anlatacağı sırada tefecilere verdikleri parayı yatağın alt tarafında görünce Zeynep'in alıkoyulma olayını Ozan'ın para koparmak adına yaptığı bir plan olduğunu düşünürler.

0 Yorum Yapılmış
Seven Ne Yapmaz 5.Bölüm Seven Ne Yapmaz 5.Bölüm

Ozan, Nazlı'ya içindeki duyguları tam açıklayıp özür dilemek isteyecekken annesinden gelen kardeşinin kaçırılması haberiyle acilen kendisinin yanından gitmek mecburiyetinde kalır.

0 Yorum Yapılmış
Seven Ne Yapmaz 4.Bölüm Seven Ne Yapmaz 4.Bölüm

Ozan nihayetinde yüzüğü bulmuştur. Bundan sonrasında Nazlı ile ayrılmalarına bir mani yoktur. Köye giderek Nazlı ile yüzleşir fakat yüzüğü takamaz, bulamadığını ve hala sevdiğini söyler

0 Yorum Yapılmış
Seven Ne Yapmaz 3.Bölüm Seven Ne Yapmaz 3.Bölüm

Nazlı, Ozan'ın karşısına şirket ve köşkün yeni sahibi olarak çıkmıştır. Arzu'nun destekleriyle beraber öc almak için harekete geçmiştir. Ozan şaşkınlığını gizlemeyese de Nazlı olmadığına inanmak zorunda kalır.

0 Yorum Yapılmış
Seven Ne Yapmaz 2.Bölüm Seven Ne Yapmaz 2.Bölüm

Tüm köyün diline dolanarak büyük kırgınlık yaşayan Nazlı, öc almak adına tabancayı aldığı gibi hemen İstanbul'a gitmiş Ozan'ı da orda bulmuştur fakat sevdiği adama karşı tetiği çekememiştir.

2 Yorum Yapılmış
Seven Ne Yapmaz 1.Bölüm Seven Ne Yapmaz 1.Bölüm

Ekinsoy şirketler grubunun yakışıklı, çapkın ve uçarı olan veliahdı Ozan, yine bir hamle yaparak holding için önemli olan bir anlaşmanın iptal olmasını sağlar.

7 Yorum Yapılmış
Seven Ne Yapmaz Dizisi Tanıtım FragmanıSeven Ne Yapmaz Dizisi Tanıtım Fragmanı

Seven Ne Yapmaz Dizisi Tanıtım Fragmanı izle atv ekranlarında yeni başlayacak olan dizi tanıtım fragmanı izle meniz için sizlerle.

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler