logo
Siyah İnci 20.Bölüm Final Siyah İnci 20.Bölüm Final

Siyah inci 20.Bölüm izle 15 Şubat 2018 tarihli star tv dizisi tek parça reklamsız ve full hd olarak Siyah inci Son Bölüm izle meniz için burada.

2 Yorum Yapılmış
Siyah İnci 19.Bölüm Siyah İnci 19.Bölüm

Kenan'ı hayatından çıkartma mutluluğuyla kahvaltı yapan Vural bir anda karşısında can düşmanını görünce şoka girer. Acelebir şekilde Gencer'in karşısına çıkarak olanları öğrenmeye çalışır.

1 Yorum Yapılmış
Siyah İnci 18.Bölüm Siyah İnci 18.Bölüm

Siyah inci 18.Bölüm izle 1 Şubat 2018 tarihli star tv dizisi tek parça ve full hd olarak Siyah inci Son Bölüm izle meniz için burada.

1 Yorum Yapılmış
Siyah İnci 17.Bölüm Siyah İnci 17.Bölüm

Siyah inci 17.Bölüm izle 25 Ocak 2018 tarihli star tv dizisi tek parça ve full hd olarak Siyah inci Son Bölüm izle meniz için burada.

1 Yorum Yapılmış
Siyah İnci 16.Bölüm Siyah İnci 16.Bölüm

Siyah inci 16.Bölüm izle 18 Ocak 2018 tarihli star tv dizisi tek parça ve full hd olarak Siyah inci Son Bölüm izle meniz için burada.

1 Yorum Yapılmış
Siyah İnci 15.Bölüm Siyah İnci 15.Bölüm

Annesinin hayatını kaybetmesinden sonra kontrolünü kaybeden Vural, Hazal'ı ömründeki vereceği en zor kararıyla yüzleştirir. Hazal babasının adını söyleyince Vural'ın kurduğu planda başlar.

1 Yorum Yapılmış
Siyah İnci 14.Bölüm Siyah İnci 14.Bölüm

Annesinin hayatını kaybetmesinden dolayı çok etkilenen Vural, Hazal'ı öyle bir çaresiz bırakır ki bundan sonra telafisi mümkün olmayan bir süreç başlar.

1 Yorum Yapılmış
Siyah İnci 13.Bölüm Siyah İnci 13.Bölüm

Alıkonulan Hazal, götürüldüğü yerde Aziz ile Kenan'ı görür ve şok yaşar. Kendisini neden kaçırdıklarına bir mana bulamaz ve tepkide bulunur.

2 Yorum Yapılmış
Siyah İnci 12.Bölüm Siyah İnci 12.Bölüm

Başına gelen hastalığın ölümcül sonucu olduğunu haber alan Irmak çok kötü olur. Ömründe ilk defa aşkı yaşamışken hayatını kaybedecek olmak hem Kenan'dan hem de ailesinden ayrılacak olmak kendisini mahveder.

1 Yorum Yapılmış
Siyah İnci 11.Bölüm Siyah İnci 11.Bölüm

Aziz, Kenan ve Irmak’ın nişanında elinde silahla Vural’ın karşısına dikilmiştir. Kenan dahil herkes şoktadır. Kimse beklememektedir böyle bir şeyi. Kenan Aziz’i durdurmaya çalışır ama başaramaz, Aziz oldukça kararlıdır

1 Yorum Yapılmış
Siyah İnci 10.Bölüm Siyah İnci 10.Bölüm

Vural tam Kenan ile Hazal'ı öpüştükleri sırada görecekken Irmak'ın yardım çağrısıyla beraber acele bir şekilde aşağı kata doğru gider. Kenan ile Hazal'da bu sesleri duyarlar.

1 Yorum Yapılmış
Siyah İnci 9.Bölüm Siyah İnci 9.Bölüm

Canan, Aziz'e tehditler savururken kendi kızının acil olarak hastaneye götürüldüğünü öğrenir. Irmak kritik bir haldedir ve başhekimle görüştüğünde de hiç ummadık şeyler duyar.

2 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler