logo
Yalaza 8.BölümYalaza 8.Bölüm

Bayılmasına neden olduğu yaşlı kişiye müdahale etmesini Oral Burcu'dan ister. Burcu bu kişiye yardım etmek için çabalarken Aysu, Gökçe ile Tuba'da Ebe kadında Alev'in geçmişini bulmak amacındadır.

0 Yorum Yapılmış
Yalaza 7.BölümYalaza 7.Bölüm

İbrahim ile ailesi, Alev'in kurduğu yalaza sayesinde Kadir'in el koymaya çalıştığı evlerini geri almışlardır. Kader'in neyi varsa hepsi Alev'e ait olmuştur

0 Yorum Yapılmış
Yalaza 6.BölümYalaza 6.Bölüm

Settar ile İbrahim yalaza konusunda muhabbet ederken İsmail'in kendilerine kulak misafiri olması herşeyin değişmesine neden olur

0 Yorum Yapılmış
Yalaza 5.BölümYalaza 5.Bölüm

Kızlarının bir hayata mal olabileceğini ve kendi kendilerine iş çevirdiklerini gören İbrahim, kızları için bir ders vermek ister. İsmail ile Fatih'i yanına alarak kızlarını vereceğini iletir.

1 Yorum Yapılmış
Yalaza 4.BölümYalaza 4.Bölüm

Taraklı'ya geri dönüş yapan Alev ile beraber eski eşi Kadir'de gelir. İbrahim ile ailesine tehditler savurur. Herkesin kendisinden dolayı kötü duruma düştüğünü gören Alev Taraklı'dan gitmek ister.

0 Yorum Yapılmış
Yalaza 3.BölümYalaza 3.Bölüm

Taraklı kasabasına bomba gibi bir giriş yapan Alev, beraberinde belayı da sürüklemiğştir. Kasabanın yalazacası Settar Baba ile Santral yaptıkları planla belayı gönderseler bile Alev kasabada oldukça belalar eksik olmayacaktır.

1 Yorum Yapılmış
Yalaza 2.BölümYalaza 2.Bölüm

Yalaza şarkısını yapan Taraklı'lar, güne başladıklarında bütün kasabada bayrakların asılı olduğunu görürler. Her yerde mehter marşı çalmaktadır.

0 Yorum Yapılmış
Yalaza 1.BölümYalaza 1.Bölüm

Marangoz İbrahim, Taraklı kasabasının sevilen bir simasıdır. Dört kızı Aysu, Burcu, Tuba ve Gökçe, oğlu Arda ve babası Faik’le beraber hayatını sürdürmektedir.

0 Yorum Yapılmış
Yalaza Dizisi Tanıtım FragmanıYalaza Dizisi Tanıtım Fragmanı

Yalaza Dizisi Tanıtım Fragmanı izle trt1 ekranlarında başlayacak olan yeni dizi tanıtım fragmanı izle meniz için burada.

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler