logo
Klavye Delikanlıları 8.Bölüm FinalKlavye Delikanlıları 8.Bölüm Final

Hiko dayı yıllardır görmediği kızı Cansu ile karşılaşmak için doğru zamanı bekliyor, kendi içinde gelgitler yaşıyordur. Seyran'a ilan-ı aşk eden Bayram sevgilisini ailesiyle tanıştırmak için ilk adımı atmış

4 Yorum Yapılmış
Klavye Delikanlıları 7.BölümKlavye Delikanlıları 7.Bölüm

Gerçekleşen Sosyal Medya Olimpiyatlar'ının kazasız bir şekilde atlattıklarını zanneden ekip, yarışma süresince içlerine yerleşen polisin farkına varamazlar. Ve bir anda kendilerini ele vermiş olarak bulurlar.

0 Yorum Yapılmış
Klavye Delikanlıları 6.Bölüm Klavye Delikanlıları 6.Bölüm

Sosyal Medya Olimpiyatları yeni nesil gençleri bir araya getirir. Komiser Cevdet ve Komiser Sibel'in işbirliğiyle yakalanan Kerem, panik ataklar geçirse de durumu kurtarmak için çabalar.

0 Yorum Yapılmış
Klavye Delikanlıları 5.Bölüm Klavye Delikanlıları 5.Bölüm

Eskiden beri arkadaşı olan Deniz'in ihanet etmesi sonucu Kerem, annesinin, kız arkadaşı Selen'i Veli Dayıoğlu ile beraber bastığını bilmemektedir.

2 Yorum Yapılmış
Klavye Delikanlıları 4.Bölüm Klavye Delikanlıları 4.Bölüm

Ekip, Yüksel'in verdiği partide Seyran ile rastlaştıklarında büyük bir şok yaşarlar. Ancak öncelikle planlarını sürdürerek Yüksel ile iş konusunu görüşmek mecburiyetindedirler.

0 Yorum Yapılmış
Klavye Delikanlıları 3.Bölüm Klavye Delikanlıları 3.Bölüm

Seyran'ın yazıp bıraktığı mektuptan sonra Bayram kafasındaki bir sürü soruyla dağılmış haldedir. Bizimkiler, Güneş Hanım'a konuyu anlatamadıkları bir tarafa kalsın paralarını kaybetmiş bir taraftan da

0 Yorum Yapılmış
Klavye Delikanlıları 2.Bölüm Klavye Delikanlıları 2.Bölüm

Girdikleri polis noktasından şans eseri çıkmayı başaran bizimkilerin içeri girme korkuları yeniden rafa kalkmış ve evren kendileri için güzel bir kıyak yapmıştır.

0 Yorum Yapılmış
Klavye Delikanlıları 1.BölümKlavye Delikanlıları 1.Bölüm

İstanbul'da ki önemli semtlerden Selimiye'de hayata gözlerini açan Bayram ile Kerem asosyal kişilikli gençlerdir. İnsanlar ile giremedikleri iletişimi bilgisayarlar aracılığıyla sağlamış ve TROL olmuşlardır

2 Yorum Yapılmış
Klavye Delikanlıları Dizisi Tanıtım FragmanıKlavye Delikanlıları Dizisi Tanıtım Fragmanı

Klavye Delikanlıları Dizisi Tanıtım Fragmanı izle show tv ekranlarında yeni başlayacak olan dizi tanıtım fragmanı izle meniz için sizlerle.

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler