logo
Hayat Sırları 11.Bölüm Final Hayat Sırları 11.Bölüm Final

Hayat Sırları 11.Bölüm Final izle 21 Ocak 2017 tarihli star tv dizisi tek parça ve full hd olarak Hayat Sırları Final izle meniz için burada.

1 Yorum Yapılmış
Hayat Sırları 10.Bölüm Hayat Sırları 10.Bölüm

Hayat Sırları 10.Bölüm izle 14 Ocak 2017 tarihli star tv dizisi tek parça ve full hd olarak Hayat Sırları Son Bölüm izle meniz için burada.

1 Yorum Yapılmış
Hayat Sırları 9.Bölüm Hayat Sırları 9.Bölüm

Zeyno'nun kendi çocuğu olduğunu öğrenen ve bunun şokunu yaşayan Burak, bu şokun etkisinden kurtulmak için çabalarken Mustafa ise sonunun nereye varacağını bilmediği bir yolculuğa yelken açar.

0 Yorum Yapılmış
Hayat Sırları 8.Bölüm Hayat Sırları 8.Bölüm

Hakan, Kuzgun'ların evine yerleşiyor. Mustafa ile İnci'nin bu konuyu kabul etmekten başka çıkar yolları olmasa bile çocuklar Hakan'a karşı bir mücadele içine giriyor

0 Yorum Yapılmış
Hayat Sırları 7.Bölüm Hayat Sırları 7.Bölüm

Hakan'ın gelmesiyle beraber Kuzgun'ların evinde deprem etkisi yaşanıyor. Mustafa'ya olan biten herşeyi anlatacak ve ya Hakan'ı çocuğu olarak kabul edecektir.

0 Yorum Yapılmış
Hayat Sırları 6.Bölüm Hayat Sırları 6.Bölüm

Hakan, Mustafa'nın kapısına giderek kendisinin babası olduğunu söyler. Mustafa bu yüzleşme içindeyken Kemal ise İsmet'in parayı almadan yaralandığını anlatır.

0 Yorum Yapılmış
Hayat Sırları 5.Bölüm Hayat Sırları 5.Bölüm

Kemal'in yaptığı hareket İsmet'i sinirlendirmekten başka bir durum yaratmamıştır. Sessiz kalmak adına talep ettiği paraya zam yapan İsmet, İnci ile Kemal'e bir müddet daha süre tanıyarak kayıplara karışır.

0 Yorum Yapılmış
Hayat Sırları 4.Bölüm Hayat Sırları 4.Bölüm

Tekgöz'ü karşısında gören İnci bundan böyle kaçacak bir durumun olmadığını aklı keser. Mustafa ile ailesini koruyabilmek adına acaba Tekgöz'ün kendisinden taleplere ne cevap verecektir ?

1 Yorum Yapılmış
Hayat Sırları 3.Bölüm Hayat Sırları 3.Bölüm

Seher'den ilelebet kurtulma amacında olan Ayşen, Kuzgun'ları binadan yollamak için tehditlerde bulunur. Seher ise kızına ulaşmak amacıyla Adana'ya gider fakat burda Burak karşısına çıkar.

0 Yorum Yapılmış
Hayat Sırları 2.Bölüm Hayat Sırları 2.Bölüm

Burak hala içinde bitiremediği sevdalısı Seher'den geçmişin hesabını istemektedir. Seher'de gizli kalmış sırrının meydana çıkacağından korku duyarak büyük acı yaşıyor olsa bile Burak ile arasına mesafe koymak zorundadır.

1 Yorum Yapılmış
Hayat Sırları 1.Bölüm Hayat Sırları 1.Bölüm

Dışarıdan görenlerin normal bir aile olarak düşündükleri Kuzgun ailesi aslında herkesten saklı bir sırra sahiptir. Mustafa ile İnci Kuzgun çiftinin 35 sene boyunca çocukları dahil herkesten sakladıkları bu sır artık açığa çıkmak üzeredir.

2 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler