logo
Bahtiyar Ölmez 7.Bölüm Bahtiyar Ölmez 7.Bölüm

Çağla ile Aylin'in yaptıkları yüzleşmeden sonra Bahtiyar'a karşı ilgisi olan Aylin'in bu ilgisi yerini nefrete bırakır. Aylin evden ayrılır. Bahtiyar ise Aylin'in kendisini affetmesi için ne yapacağını bilemez.

1 Yorum Yapılmış
Bahtiyar Ölmez 6.Bölüm Bahtiyar Ölmez 6.Bölüm

Bahtiyar'ın kan tutma olayı duyulunca Rıfat Baba'nın imajı bir anda yerli bir olur. Bahtiyar'ın bu durumunu haber alan Fuat, bu haberi herkese duyurunca düşmanları kendisini yok edebilmek için çalışmalara başlar

0 Yorum Yapılmış
Bahtiyar Ölmez 5.Bölüm Bahtiyar Ölmez 5.Bölüm

Bahtiyar bir anda Fuat'ın tuzağına düşmüş hale gelir. Ayrıca olan biten olaylardan habersizdir. Acaba Hamdi'nin kurduğu pusudan Bahtiyar sıyrılmayı başarabilecek midir ?

1 Yorum Yapılmış
Bahtiyar Ölmez 4.Bölüm Bahtiyar Ölmez 4.Bölüm

Esas kişiliğinin açığa çıkma durumuyla yüzleşen Bahtiyar, bir anda Aytekin ile Hamdi'nin mücadelesinin içine düşer. Aytekin'in damadı için yaptığı kıyaktan dolayı Fuat öyle bir bilenir ki bundan böyle

2 Yorum Yapılmış
Bahtiyar Ölmez 3.Bölüm Bahtiyar Ölmez 3.Bölüm

Bahtiyar'a kuru sıkı tabancayla ateş açıldığı için hayatını kaybetme riskini yaşamaz. Fakat hayatını kaybetmekten daha zor bir görev kendisini bekler. Aytekin'in silahlara ulaşabilmesi adına zamanı çok kısıtlıdır.

4 Yorum Yapılmış
Bahtiyar Ölmez 2.Bölüm Bahtiyar Ölmez 2.Bölüm

Bahtiyar hayatında yeni açtığı sayfada hiç beklemediği bir sürpriz görecektir. İlk anda kalbinin attığı Aylin, karısı olarak karşısında duruyordur.

2 Yorum Yapılmış
Bahtiyar Ölmez 1.Bölüm Bahtiyar Ölmez 1.Bölüm

Bahtiyar Ölmez, istanbulun eski semtlerinde kendi halinde yaşayan ve babası ile beraber mezar işleri yapan birisidir. Mesleği ise cenaze arabası sürmektir. Ancak ömrünün sonuna kadar bu işi yapmak istemiyordur.

8 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler