logo

Süper Baba 82.Bölüm izle

Özet: 0
emrah demiş ki;
sayın admin süper baba 83. bölümden itibaren youtube da var!buraya yükleyebilirsiniz...
11.03.2013 - 08:24
0   0

emra demiş ki;
sayın admin süper 83.bölümden itibaren yoube da var buraya ekleyebilirsiniz...
27.02.2013 - 15:14
0   0

fatih demiş ki;
adamı kanser edersiniz. yüklenip yüklenip donuyor.
09.12.2012 - 20:17
0   0

fatarzu demiş ki;
yıllar önce seyretmeye doyamadığım süper baba dizisinin tekrar bölümlerini bulmuşken izleyemiyorum.neden böyle kaliteli bir dizi engellenmiş anlıyamıyorum.emeğinize sağlık ama izliyememek çok acı.ilginize teşekkürler

0   0

Yusuf Huseyin demiş ki;
lutfen Fikonun Elif li bolumlerini ekleyin, nolur. o kadar ihtiyacimiz var ki bu denli icten, bu denli samimi insan iliskilerini bir dizinin birkac bolumunde olsun gormeye. lutfen eger imkaniniz varsa, bulunabilmesi mumkunse ekleyin. sabirsizlikla bekliyoruz. su an ulkemden coook uzaktayim. dunyanin obur ucunda.. guzel bir seyler gormeye ihtiyacim var, ulkeme dair. her sehit haberinde, her deprem olayinda yuregim daraliyor. nefes alamiyorum. yeri gelmisken hassasiyetinize de tesekkur ederim.sayfanin yaninda Turk Bayraginin bulunmasi, surekli olarak Van Depreminden zarar gorenlere yardim cagrisi yapilmasi.. Allah razi olsun. Emeginize saglik. ailenden zarar goren var mi diyen yabancilara soyle diyorum: benim ulkem butunuyle bir ailedir. biz hepimiz birbirimizin kizkardesi, ya da abisiyiz. Fiko yu izlemek bunun icin iyi geliyor ya bize.. birbirimizin derdiyle dertlenmeyi iyi biliriz biz. Fikoyu hasretle bekliyoruz. hepinize selam, hepnize hayir dualari yolluyoruz buradan. Allaha emanet ol, Turkiye.

0   0

Yusuf Huseyin demiş ki;
Allah askina kalan bolumleri ekleyin.. hala bu bolumleri izliyorum tekrra tekrra. Ey Admin Duy sesimizi...

0   0

Türker demiş ki;
eveet geldik sona, son değil de burdaki son galiba.. masal gibiydi değil mi herkez öyle diyr biliyorum:), şimdilerin losta bi başladım abi kaç sezon bitirdim lafı asıl burda dendi benim için, soluksuz art arda, keşke daha ilerki bölümler de olsa. artk yer yer kısa bölümleri, enstanteneleri izleriz ne bulabilirsek.. tüm emeği geçenleri kutluyorm güzel çalışma olmuş sağolun varolun. çemberimde gül oya ile yola devam:)

0   0

VatanBucaOlmustu demiş ki;
Orhan bey diyorki dizide Allaha sirk kosuluyormus mecbur mu herkes senin gibi allahci olmaya. begenmiyorsan izleme herkes sizin gibi olmak zorundami sana ne milletin dininden ya

0   0

neslihan demiş ki;
dizinin geri kalan bölümlerini de lütfen bulun ancak siz yaparsınız bu işi :)

0   0

dr.hakanpam demiş ki;
arkadaşlar 2000 yılında o zaman halkalıda bulunan atvyi su basması nedeniyle arşivlerin bir çoğu çöp oldu. dizinin son 20 bölümüne bazı bölümlere ulaşılamıyor. ham kayıtları şevket altuğda da var. ddizi.comda yayınlanan bölümler kanal 1 de yayınlanan tekrarlar..ve sadece bu kadar bölüm var ne yazık ki..

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler