logo

Öğretmen Kemal Yeni Tanıtım Fragmanı izle

Özet: Tam 125 bölümdür, pazar günlerinin, tartışmasız en çok izlenen programı olan, Arka Sıradakiler dizisinde bir ayrılık var. “Bir öğretmen kaç kişinin hayatını değiştirebilir?” sloganı ile yola çıkan dizinin Kemal Öğretmeni, Arka Sıradakilere veda ediyor. Ancak her son yeni bir başlangıçtır sözü yine doğrulanıyor. "Kemal Hoca", yepyeni bir dizi ile karşımıza çıkıyor. Kemal Hoca karakteri, o kadar çok sevildi ve beğenildi ki yapımcılar bu eğitim meşalesinin olabildiğince uzun süre yanması için kolları sıvadı ve yepyeni bir dizi yarattı; “Öğretmen Kemal”. Kemal Öğretmen, yaşadığı büyük acılar ve olaylardan sonra, mesleğine bir süre ara vermiştir. Ancak, çok yakın arkadaşı ve meslektaşı olan, Leyla öğretmenin özel bir vakıf lisesinde, burslu okuyan oğlunun ölümü ile tekrar sarsılır. Bu ölüme kayıtsız kalamaz ve olayın faillerinin bulunması için araştırmaya başlar. Kemal Öğretmen’in takip ettiği bütün izler, onu öldürülen gencin okuduğu, özel vakıf lisesine ve orada okuyan varlıklı aile çocuklarına kadar ulaştırır. Kemal hoca, yıllarca şehrin ve hayatın kenara ittiği, okulda bile arka sıralara itilmiş gençlerle uğraştıktan sonra, artık ağzında gümüş kaşıkla doğanların dünyasına giriyor. Ancak gördüğü tek şey; ister varlıklı, ister fakir olsun, gençlerin her zaman bir yol göstericiye ihtiyacı olduğu. Bakalım bu kez Kemal Öğretmen kaç kişinin hayatını değiştirecek? Arka Sıradakiler dizisinin yönetmeni, Hamdi Alkan tarafından çekilecek bu yeni dizi, yine gençlerin vazgeçilmezleri arasına girecek kadar iddialı bir yapım. Her zaman kaliteli işlerin altında imzası olan Birol Güven ise dizinin yapımcılığını üstleniyor. Çekimlerine Ağustos ayında başlanıp, Eylül ayında yayına girecek olan, bu yeni dizide Bülent Emin Yarar’ın yanı sıra, Hamdi Alkan ve Birol Güven tarafından beşbine yakın, genç arasından özenle seçilen yepyeni yıldız adayları eşlik edecekler.
derdo demiş ki;
arkadaşlar filmin hikayesi sürükleyici arka sıradakileri geride bırakır bu film

0   0

AhmetCan demiş ki;
Ben diziye baktım ister inanin ister inanmayın dizide En İyi Arkadaşımda oynayan o genç kızı koymuslar bayada büyümüs sarı saçlı bir kız görürseniz o odur En İyi Arkadaşım da oynuyordu birde o zmnlar 16-17 sindeydi sizinde dikkatinizi çekecektir iyi bakın.Diğer oyuncuları bilmiyorum ama kemal hoca nın sağındaki çocuk çok yakışıklı baya canı yakacaga benziyor.

0   0

nevzat demiş ki;
benim çok saçma bir dizi bulduğum dizinin kardeş dizisi muhtemelen bunda 35 yasına gelip hala lisede olanların abuk subuk yaşantısını anlatacaktır...Miilet bunlara bakarak özenti oluyor. Liseler serseri kaynıyor...

0   0

betus demiş ki;
pekii arka siradakiler nolcak bitecekmii?

0   0

Radar demiş ki;
Hiç Güzel Bir Dizi Değil...

0   0

berkay demiş ki;
yapmasalardı böyle bişeyi keşke. tadında bırakmaları gerekirdi.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler