logo

Çakıl Taşları 8. Bölüm izle

Özet: Ayçin ve diğerleri üniversitenin kapısından içeri girebilmek için ecel terleri döker. Melih hemen yanı başında kızına hesap sormaktadır. Yolun sonuna geldiğini düşünen Ayçin, tam her şeyi itiraf edecekken, bir mucize olur. Neşet kanatsız bir melek misali imdatlarına yetişir. Yüksek gerilim hattından kurtulan çocuklar tam rahatlayacakken bu kez de Neşet köşe bucak kaçtığı birine yakalanır. Neşet ve bu sürpriz kişi, çocukların şaşkın bakışları eşliğinde birbirlerine kılıçlarını çeker.

Cihan’dan romantik tüyolar alan Ekrem, hemen uygulamaya geçer. Fakat bu tüyolar inatçı Sevil’de ters teper. Böylece Ekrem, Sevil’in ne kadar özel bir insan olduğunu bir kez daha hatırlar. Naile’nin kaynanalık hışmından Candan da nasibini alır. Hoşlanmadığı gelininin kimliğini öğrenmek isteyen Naile kızını görevlendirir. Ancak Naile’nin takip ettiği izler onu en büyük kabusuyla karşı karşıya getirir.
oznur demiş ki;
cevap yazarsaniz sevinirim

0   0

oznur demiş ki;
selamlar cakil taslarinin neden fragmani yok bu haftadami yayinlanmicak ... yoksa yayindanmi kaldirildu bir bilgi verirseniz seviiriz.... emeginiz icin tesekkur ederizzz

0   0

Aise demiş ki;
Iyi gunler admin.yeni bolum neden yok?

Admin Notu: Yayınlanmadı bu hafta

0   0

esra demiş ki;
ya eko sana bayılıyorum, sevil snde çok qzlsn yha, tamda sevile açılmıştı qerçi tokadı yedi ama olsun bncde cihanın dediğii qibi sevilde onu seviyor ama kabullenemiyor herkeze yakalanıyorlar bu bölüm ayyy çok merak ediyorummm 9. bölüm çok kötüye benziyo adranalin tava yani yine spr ama çok merak ediyorum her seferinde bzm aşk çocuğu ciha bnce dehşet neşetin kızına aşık olucak sizi çok seviyorum özelliklede sevil ve ekrem sizi çok sewiyorum; rollerinizede çok yakışıyorsunuzz

0   0

Gökhan demiş ki;
Görüntü kalitesi bozuk ve ses görüntüden önce geliyo ilgilenir misiniz ?

Admin Notu: Düzeltildi.

0   0

sahin demiş ki;
Ya sesle görüntü aynı gitmiyor lütfen düzeltin adminnn :(

Admin Notu: Düzeltildi.

0   0

mehmet demiş ki;
ses ve görüntü aynı değil bu hiç zevk vermiyor admin

0   0

Sibel demiş ki;
Yaa cok seviyorum bu diziyi özellikle ekreme bayılıyorum :) Teşekürler Ddizi the best of Ddizi yani ..

0   0

sino demiş ki;
ist bu 9000 benim hadi be admin yapsunu tek part ;)

0   0

lale demiş ki;
çok güzel bir dizi en güzel diziler içinde çakıl taşları süperr Cihan’dan romantik tüyolar alan Ekrem, hemen uygulamaya geçer. Fakat bu tüyolar inatçı Sevil’de ters teper. Böylece Ekrem, Sevil’in ne kadar özel bir insan olduğunu bir kez daha hatırlar. Naile’nin kaynanalık hışmından Can da nasibini alır. Hoşlanmadığı gelininin kimliğini öğrenmek isteyen Naile kızını görevlendirir. Ancak Naile’nin takip ettiği izler onu en büyük kabusuyla karşı karşıya getirir.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler