logo



Bu dizi henüz eklenmedi. Tv'de Yayınlandıktan Sonra Eklenecektir...

Deli Saraylı 1. Bölüm izle

Özet: Yeni yayın döneminde Show Tvde başrollerini Perran Kutman, Çetin Tekindor, Melis Birkan, Kenan Ece ve Özge Özpirinççinin paylaştığı ve birbirinden değerli ve yetenekli oyuncuları bir arada göreceğiniz tarihi – komedi türündeki “Deli Saraylı” başlıyor… Yapımcılığını Süreç Filmin üstlendiği, kahkaha fırtınasının eseceği bu tarihi komedide Perran Kutman, Çetin Tekindor, Melis Birkan, Kenan Ece, Özge Özpirinççi, Köksal Engür, Itır Esen, Ünal Silver, Leyla Göksun ve Tatsyana Tsvikeviç gibi oyuncular rol alıyor. “Deli Saraylı”nın hikayesi de oldukça komik ve ilginç. 1. Dünya Savaşında bozguna uğrayan Osmanlının başkenti müttefikler tarafından işgal edilmiştir. Anadolunun İstanbuldan bilgi akışına ihtiyacı vardır. İstanbulun elitleri ise konudan bağımsız tatlı bir hayat yaşıyorlardır. Sait Molla önderliğinde kurulan İngiliz Muhipleri Cemiyeti, İngilizlerle İstanbul cemiyetini kaynaştırmaktadır. Bu noktada Deli Saraylı ve Hüsrev Binbaşıya görev verilir. Ekip İstanbulda bir konak tutarak, yabancı oldukları cemiyet hayatına girecektir ve istihbarat için çalışan ekip, yabancı oldukları bu ortamda bol bol pot kıracaktır. Farklı kuşaklara ait birbirinden yetenekli ve değerli oyuncuların başına gelen olaylar izleyenleri kahkaha krizine sokacak. “Deli Saraylı” ilk bölümüyle 17 Eylül Cuma akşamı saat 20.00da Show Tv ekranlarında sizlerle olacak.
afa demiş ki;
ben dizinin tekrarini SHOWTV-den izledim ama 1-3-cw bolumleri izleyemedim. Bu sitede de 1-i bolum acilmiyor luften bakiniz

0   0

esra demiş ki;
çok güzel hüma ve emir zahit yakışıyor

0   0

semracs demiş ki;
süper bir kadro........................

0   0

yusufasoglu demiş ki;
3-4-5-6 numaralı partları çalıştıramadım ilgililerin ve izleyenlerin dikkatine

0   0

derya demiş ki;
Süper süper süpeeeerrr.Bu dizinin güzel olacağı fragmanından belliydi.Zaten Perran Kutmanın ismi yeter.Harika bir dizi.Artık içinde binbir entrikalar,ahlaksızlıklar,vurdu kırdılar,silahlar olan dizilerden bıktık.Yarı uykuda olan Türk Milletine nerelerden nerelere, ne zorluklarla geldiğimizi,Türkün gücünü,büyüklüğünü anlatan böyle tarihi diziler lazım.Tüm emeği geçenlere teşekkürler.

0   0

sisgo demiş ki;
dün ile bugünü anlatan keyifli ve düşündürücü bir dizi. izlerken keyif aldım..

0   0

yavuzcan demiş ki;
bu yaz bu siteden üzgünüm leyla için ölen ben, şimdi deli saraylı ile inanılmaz mutlu ve şanslıyım :) perran hanım ve çetin bey harikalar yaratıyorlar her zamanki gibi... izlemeye doyamadım... umarım bir ömür sürsün perizat ve hüsrev in öyküsü... :)

0   0

yakup166 demiş ki;
süperdiiiiii bence helal

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler