logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Yaprak Dökümü 164. Bölüm izle

Özet: Ali Rıza Bey’in Ferhunde’ye ulaşma çabasını hisseden Oğuz, son kararını verir. Ali Rıza Bey bir bakımevine yatacaktır. Uzaktan Tekin Ailesi’ni izlemeye devam eden Ferhunde’nin şahit olduğu bu olay, şüphelerindeki haklılığı ortaya çıkarır. Gün geçtikçe esaretin ağırlığı omuzlarına daha çok çöken Şevket, Oğuz’un suçunu üstlendiği için pişmandır. Öte yandan, suçluluk duygusunu bastırmakta zorlanan Leyla, Hayriye Hanım’ın artan minnet duygusu karşısında vicdan azabı çekmektedir. Etrafındaki tehlikeleri saf dışı bırakmak isteyen Oğuz ise Serhat’la anlaşmanın bir yolunu bulmuştur. Necla kötü giden evliliğinde, gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır. Beş çocuk büyüten Ali Rıza Bey, şimdi tek başına bir hastane odasında, kendisine uzatılacak yardım elini beklemektedir. Fikret babasının bakımevine yatırıldığını öğrenir. Ama esas yardım Şevket’ten gelir.
beyazgül demiş ki;
Evet Lara cok tesekkürler bende bu ricada bulunucaktim birkac hafta önce trt1 de yayinlanmaktaydi yanilmiyorsam 16. bölümden itibaren kaldirildi eski dizi ama favori dizilerimden birisiydi severek tekrar izliyordum bende ddizi operatorlerinde cok rica ediyorum lütfen tüm bölümlerini HAYAT TÜRKÜSÜNÜN eklermisin lütfeeeeeeeeeeeen :(((((((((((((

0   1

hülya demiş ki;
lutfen bana cevap verin... hayriye hanima cok kiziyorum :(((

0   0

hülya demiş ki;
ya sizden biktimmmmmmmmmmmmmm valla yaa neden insan istediklerini yazamiyor buraya????????????

0   0

Lara E. demiş ki;
Sevgili ddizi operatorleri,Oncelikle calismalarinizdan oturu sizleri cok tebrik ederim.Gercekten emek ve titizlikle hazirlanmis;harkulade itinali bir web sitesi olusturmussunuz.Sizden ricam,basrollerini Devin Özgür Çınar, Tolga Evren, Melih Görgün, Betül Arım, Aslı Yılmaz ve Canan Güvenin paylastigi "HAYAT TURKUSU" dizisinide bu siteye eklemenizdir.Sadece eğitim-öğretim sorunlarınin değil, bölgesel kültür farklılıklarınin, töre ve geleneklerin yıkıcı yanlarıninda islendigi; dayanışma, fedakarlık ve gercek sevgininde icinde bulundugu bu dizinin; tum izleyicilerine cok yarar saglayacagi inancindayim. Basarilarinizin devamini dilerim.

0   0

dlvin demiş ki;
cabuk ekleyin tesekkurlar ddizi.com

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler