logo

Unutulmaz 55. Bölüm izle

Özet: Eda ve Yağmurdan gelecek iyi haberlerin umuduyla bekleyen Harun, yaşadığı büyük ıstırabın henüz sona ermediğini anlayacaktır. Kader ona ve sevdiklerine yeni ve zorlu bir sınav daha hazırlamaktadır. Hapishaneden gelen Cemilin intihar haberi ailenin üzerine bir bomba gibi düşer. Bu haber en çok da Edayı etkilemiştir. Türkan artık yaşananlara dayanamaz haldedir. Feyyaz hayatının en zor iki kararını vermenin eşiğindedir. Bir yanda büyük mücadelelerle bugünlere getirdiği Arslanlı holding, öte yanda da canı gibi sevdiği eşi Saadet. Feyyazın kararları nasıl sonuçlar doğuracaktır?

Her şey Batunun ve ona yardım eden Burakın istediği gibi gitmektedir. Feyyaz Arslanlı ve holding avuçlarının içindedir artık. Ve Harun olanlarla ilgilenecek durumda değildir. Batunun yıllardır beklediği an acaba gelmiş midir? Başlarına gelen felaketlerle Edayı ne kadar çok sevdiğini ve bir kız kardeşe sahip olmanın ne demek olduğunu bir kere daha anlayan Melda, Edanın ondan istedikleri karşısında ne diyeceğini bilemez. Eda, ablası Meldadan ne isteyecektir? Eda ve Yağmura yeniden kavuşan Harun, hiç beklemediği bir noktaya doğru gittiklerinin farkında değildir. Yaşananların gölgesi onları adım adım izlemektedir. Onu derinden sarsacak şok nedir? Ve bu acıyı ona kim yaşatacaktır?
ceylan demiş ki;
edaya bayyılıyorum ya harunla çok yakışıyorlar bence gerçek hayatta da birlikte olsunlar sizi çoooooook sewiyorum.....................

0   0

kamran demiş ki;
cok guzel filim

0   0

dilan demiş ki;
Eda ve Harun çok yakışıyorlar birbirlerine inşllah bu aşk devam eder ve bn izlemeye devam ederim

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler