logo

Spartacus 2. Sezon Fragmanı izle

Özet: Adeta virüs gibi yayılan popüler dizi Spartacus un 2. Sezon fragmanı ddizi.com kalitesiyle izlemeniz için hazır. Dizinin başrol karakterinin değişeceğine artık kesin gözüyle bakılırken bakalım 1. sezondaki başarı 2. sezonda yakalanabilecek mi. İyi seyirler.
birol demiş ki;
Sayın Yetkililer 2. sezon başladı haberiniz vardır kesin ama ben bilgilendirme yapıyım dedim ;)

0   0

isa demiş ki;
baş rol oyuncusu kanserdi ve hastalığı nüksettiği için diziden ayrıl dizi fragmanı doğru eski bölümler değil ve bu bölümlerde ludus un nasıl hayat bulduğunu anlatıyor

0   0

Mustafa Akin demiş ki;
Arkadaşlar araştırmadan yazmayın lütfen. Bu ikinci sezon değildir. Bu 2 sezonun ertelenmesi yüzünden çekilecek olan 6 bölümlük küçük bir seridir. Başrol oyuncusunun değiştiği felan yok. Bu ara dizi çekimleri sürecinde hastalığı düzelmezse değişecek. Kaynak Vikipedia. "Spartacus: Gods of the Arena, Starz kanalınca hazırlanan bir mini dizi ve Spartacus: Blood Sin "prequel"idir. İlk gösterimi 21 Ocak 2011 tarihinde yapılacaktır.[1] Seri, Capua Şampiyonu olan Gannicus isimli gladyatörü konu edinecektir. Oyuncu kadrosunda orijinal seriden Lucy Lawless Lucretiayı, John Hannah Batiatusu, Peter Mensah Oenomausı ve Manu Bennett ise Crixusı canlıracaktır. y Whitfield ise Spartacus rolüyle bulunacaktır. Gods of the Arena projesi, Blood Sin başrol oyuncusu y Whitfieldda Hodgkin-dışı lenfoma teşhis edilince ortaya çıkmıştır. Serinin yaratıcısı ve yapımcısı olan Steven S. DeKnight bu altı bölümlük mini dizinin orijinal dizinin flashbacki olacağını belirtmiştir."

0   0

ömür demiş ki;
ozman etmen gerekmiyormu bu fragmanı koyuyosun milet soru sorsun yorum yapsın diye yazı köşesi yapmışınız bilgin yok vaybe admin

0   0

sefa demiş ki;
arkadaslarlar adminin yayinladigi fragman dogru ben starz kendi sitesindede takip ediyorum ve 1 sezon bittikten kisa bir sure sonra basrol oyuncusunun kansere yakaligini ve bu hastaligi yenmeye calistigini vve olumlu sonuclar alindigini biliyorum basrol oyuncusu tekrar eski sagligina kavusana kadar oyuncularin teker teker gecmisi anlatilacak oyuzden bu fragman dogru bilgilerimi paylasmak istedim ve admininde dogru bir is yaptigi icin tebrik ederim tesekkurler emegine saglik

0   0

TED demiş ki;
1ci sezon kadar güzel olmayacak bence..çünki spartacusun kendisi yok.. ama adı hala var :)

0   0

sami demiş ki;
Filmin senaryosu spartacus u canlıran artis y Whitfield hastalanınca değiştirildi ve spartacusten önceki hayatı yani batiatusun hayatı anlatılıyor.kaç bölümden oluşacağı bilinmez ama 1 nci sezona hayat katan y Whitfield olmadığı için renk katacağını ve çok tutulacağını sanmıyorum.Spartacus konu edilmediği için bu sezonda ismini değiştirseler daha iyi olurdu.

0   0

sparta demiş ki;
Fragman ikinci sezona aittir, fakat ikinci sezondaki hikaye, spartacusten onceki tarihi anlatiyor. Batiatusun okulunun, spartacus gelmeden onceki yukselisinden bahsediliyor. Basrol oyuncusu ile ilgili sorunlar oldugu dogru fakat, bir sonraki sezonda dizi kaldigi yerden yani Batiatusun olumunden sonra devam ettiginde geri gelecegi kulislerde konusuluyor.

0   0

Tarýk demiş ki;
yok bu sefer ki fragman doğru fragman.Fakat ilk sezonun son bölümünde gladyatörlerin sahibi ve karısı öldürülmüştü spartacus tarafından.Fragma ise yine varlar.Hikayeyi ne şekilde değiştirdiler çok merak ediyorum.

0   0

serdar demiş ki;
admin bu yanlıs fragman yanılıyorsunuz veya bıreleri fake yaptı. tamammen 1.sezon bu.bence bunu kaldırın admin.

Admin Notu: Değiştirdiğimiz fragman imdb den aldım. Budamı yanlış ?

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler