logo

Unutulmaz 59. Bölüm izle

Özet: Eda, Melda ve Harunun gizemli buluşmasından habersiz sahilde Harunu beklemektedir. Ona vermek istediği şey belki de kızıyla arasında duygusal bir bağın temeli olacaktır. Ancak bu arada Feyyaz Beyin evinde olanlar herkesin hayatını altüst edecek boyuttadır. Batu yine yapacağını yapmış ve insanların kalbine dehşet olgusunu bir kere daha yerleştirmiştir.

Meldanın Harunla buluştuğunu söylemesi Edayı şaşkınlığa sürüklerken, Meldanın bilgisayarında gördüğü fotoğraflar Edanın bu şaşkınlığını daha da artıracaktır. Bu arada kimsenin Ferdanın yaşadığı büyük dramdan haberi yoktur.

Aras, geçmişiyle ilgili bütün bağları koparıp atarken aklı Edadadır. Arasın Edaya olan duygularının farkında olan Hayat Hanım ise bu durumdan fazla hoşnut değildir.

Arslanlı ailesinin başına gelenler Edayı büyük bir korkunun pençesine atarken, olanları öğrenen Cemilde karmaşık duygular içindedir. Edanın tek isteği kızını, Yağmurunu görmektir ancak bu isteğini gerçekleştiremez. Harun bu konuda oldukça kararlıdır. Tabii Edada.

Melda, her türlü riski göze alarak, Harunun istediği belgeleri bulmak için şirkette araştırma yaparken, Aras da Edaya yardım etmenin yollarını aramaktadır. Eda, Arasın da etkisiyle önemli bir karar verir. Hiçbir güç onu kızından ayıramayacaktır artık.
mary demiş ki;
bu diz hep aci cekdiriyo bana amma izlemek mecburiyyetindeyim cunki acilarla yasiyorum o an yanimda olur

0   0

rojdaesin demiş ki;
unutulmaz dizisini hayranlıkla izliyorum

0   0

INCI demiş ki;
COK GUZEL BIR DIZI. DIZI COM SAYESINDE IZLIYORUM TESEKKURLER.

0   0

sinem demiş ki;
bu dizi çok güzel hiç bitmesin adayla harun artık barışsınlar ikisinide çok seviyorum...

0   0

Melek demiş ki;
Nezaman basliyor????

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler