logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Yaprak Dökümü 169. Bölüm izle

Özet: Özgürlük umudu sönen Şevket için zor günler başlar. Öte yandan Ali ile Necla evliliklerinde yolun sonuna gelmiş, boşanma kararı almışlardır. Ancak Necla’nın boşanmak için bazı şartları vardır. Ali’nin Ferhunde’yle çalışmaya karar vermesi ise, Necla ile Ali arasındaki iplerin iyice gerilmesine neden olacaktır. Trabzon’daki işlerini halledip İstanbul’a dönen Tahsin, Fikret’e desteğini sürdürür. Tahsin’le Fikret arasındaki mesafeler, Tahsin’in duygusal adımıyla bir anda küçülecektir. Art arda gelen sarsıcı olaylarla birlikte kabuğuna çekilen Leyla, yaşayacağı küçük mucizeyle yeniden hayat bulur. Necla’nın ayrılık kararını, Ali’den öğrenen Tekin Ailesi yeni bir hüzün yaşarken, Ali Rıza Bey hem Şevket’e, hem de ailesine yeni bir umut ışığı yakar.
arzu demiş ki;
lütfennnnnnnnnnnnnn bitmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

0   0

marin demiş ki;
cok cok tesekurler cok iyi dizidir bitmesini istemezdim.maleseb her baslangicin bir sonu var buna kabulenmek lazim.MARIN.MOSKVA.

0   0

jazira aþimhankýzý demiş ki;
bu dizi kazakista ounuyordu, sonuna gelmeden kesildi nedenini anlamadık? bir açıklama yaparsanız çok sevinirdim.167 bölümünü gösterdiler ve kesildi.geçen sene de aynısını yapmışlardı, yani gene kesilmişti sonuna varmadan

0   0

ilhame demiş ki;
Necla cox gozel

0   0

serkan dinç demiş ki;
şu dizide oguzla karısı ceyda bide o necla en uyuz karaterler ne mikrop şeyler verem ediyorlar insanı

0   0

Melek demiş ki;
Cok güzel bir dizi.. cok severek izliyorum.. ama bence fazla uzatip tatdinin kacmasindan daha iyi simdi bitmesi..;);)

0   0

Fidan demiş ki;
Dizi yazin degil 29.Aralikta bitiyor Artik bundan böyle ya kitabini okur yada DVDsini seyreder avunursun:)))Bizler artik bitmesini istiyoruz. Yeter bu kadar

0   0

nazlý demiş ki;
bu diziyi izlerken adeta kendimi unutuyorum asla birsin istemiyorum bitince 1 hafta bana bir yıl gib geliyo sensiz napıcam yaprak dökümü bitemezsin beni bırakamazsın ne olur bitme ....yalvarıyorum:)

0   0

farqana demiş ki;
dizi yaqin bitiyor?ban bu diziyi cok seviyorum.azeri.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler