logo

Deli Saraylı 10. Bölüm izle

Özet: Vali Perizatın kayıp olan nişanlısını bulur... Bu arada tutuklu olan Türk askerlerinin serbest kalması için Cezzarın mührüne ihtiyaç duyulunca bu görevi Ayyar üstlenir. Cezzara ait olan mührü almak için evine giren Ayyar, sonunda Cezzara yakalanır ve kendisine sıkılan kurşun isabet edince yığılıp kalır. Amerikaya gitmek için gemiyle yola çıkan Williamın içinde bulunduğu geminin battığı haberi gelince Hüma neye uğradığını şaşırır..
aylin demiş ki;
papatyanın admin notuna katılıyorum vebu diziyi merak ediyorum hiç görmedim

0   0

By MusTY demiş ki;
Yencanın yorumuna katılıyorum Tamamen Show tvnin beceriksiliği ve tanıtım eksikliğindne kaynaklanan bir sebebpten harika bir dizinin finali gelmeden erkenden eriyip gitti.Umarım Kanal D ile anlaşıp bir an önce hat ettiği değere kavuşur.Neden kanal D derseniz misal saçma salk kavak yellerini bile kaç sezon yaşatan Kanal D bu harika diziyi ekibi nereler götürür..Tabi buarada unutulmaması gerekn bir noktada bu diziyi eksiksiz ve haftalarca sadece bu sitede buldum çok teşekkür ederim...

0   0

PAPATYA demiş ki;
..TAKİP EDEMEMİŞTİM İŞLERİM NEDENİ İLE...DİZİNİN DEVAMI YOK M ŞİMDİ ARKADAŞLAR..?..BENDE SEVEREK İZLİYORDUM:(

Admin Notu: Kaldırıldı büyük ihtimalle

0   0

PAPATYA demiş ki;
...BU SİTENİN İŞİNİ CİDDİYE ALMASINA HAYRANIM...

0   0

Yonca demiş ki;
Show tv yine yapti yapacagini, bir diziyi daha katletti, yazik oldu ben bu diziyi cok seviyorum, umarim bitirmezler baska bir kanalla anlasirlar.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler