logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kavak Yelleri 140. Bölüm izle

Özet: Aslı, Efe’nin kendisinden bir şeyler sakladığının farkına varıyor. Acaba Efe, Aslı’ya sırrını söyleyecek mi? Aslı, Efe’nin kendisinden bir şeyler sakladığının farkındadır. Acaba Efe, Aslı’ya sırrını söyleyecek mi? Aslı ile Efe, konaktaki kafeteryaya gelen müşterilere yemek hazırlama telaşına düşerler. Bu durum ikisi arasında bir yakınlaşma sağlar. Üstelik Aslı ile Efe hiç beklemedikleri bir yerde, baş başa bir gece geçirmek zorunda kalırlar. İkiliyi eğlenceli saatler beklemektedir. Rüya gibi bir gece yaşayan Aslı için uykudan uyanma vakti gelir. Deniz, Lerzan sayesinde yeni insanlarla tanışır. Yeni iş fırsatları Deniz’in önünde durmaktadır. Mine ise Deniz ile Lerzan arasında bir ilişkiden şüphelenir. Bu şüphe onu şeytani bir yola sürükler. Bununla birlikte Deniz’in Mine’ye bir sürprizi vardır. Ancak Duygu’nun oyunu bu sürprizi engeller ve bir yanlış anlaşılmaya neden olur. Mine, Deniz’e bir şans vermeyi düşünmektedir. Peki Deniz bu durumda ne yapacak? Aslı, evli olduğu için Efe’den uzak durmak zorundadır. Efe’nin artık başka bir hayatı olduğuna ikna olur. Peki, gerçekten öyle mi?
ecem demiş ki;
yaaaa admin bu seonda 2015 kavak yelleri ciksin nolur yaa
30.01.2015 - 15:40
0   0

ceyda demiş ki;
admincim 141.bölüm fragmani cikmis, simdi gördüm.eklersen sevinirim

Admin Notu: Nerde gördünüz acaba ? Resmi sitesinde hala 140. bölüm fragmanı yayınlı

0   0

caycimusti54 demiş ki;
arkadaslar salıha gerceklerı soyluyormuş efe kacıyor fakat efenın abisi metın efe yakalıyor tum gerceklerı hastanede oglenıyor 141 fragman boylemış

0   0

Sekerbabe demiş ki;
ha, geldi şimdi. Ama ilk mesajım hala eksık Klaviyem nasıl türkçeyeye değişterebileceğim buldum Daha iyi oldu mu admincim???

Admin Notu: olmuş olmuş:)

0   0

Sekerbabe demiş ki;
Hani benim yorum? Admin daha onaylanmadin mi? Tavsiye ile buraya geldim Üzme beni

0   0

selin demiş ki;
admin... bu sitede hersey cok güzel ama diziler takildigi zaman diyosunuz ki sayfayi yenileyin iyi hosta bu sayfa yenileme isi nasil oluyor söyleyebilirseniz cok menun olucam tesekkürler..

Admin Notu: F5 e basarsanız yenilenir.

0   0

biykan demiş ki;
3.partta 17:25 süresinde bitiyor lanet gelsin ya yarın hepsının cd alır izlerim dha iyi hasta olacaz burda izleyip sinirden yeniliyoruz degisen bisi yok tek parttta da iş yok..

0   0

hakan demiş ki;
yenılemesı batsın ya 2.part 5dk kala bitmesine kapı. cok yavas ilerliyor 10dk bekletiyorum ilerlemiyor. bi ilerliyo komple bitiyor sonrası malum kapanıyor.. hıc böyle yapmazdı bu sıte şimdi işkence gibi

Admin Notu: sayfayı yenileyeceksin,dizi izlerken internet bağlantını başka bişeylerle harcayıp yavaşlatmayacaksın,tabi ki internet hızında iyi olması gerekiyor,dizilerin görüntü kalitesi yüksek haliyle bağlantılar yetmiyor,2048 den aşşağı bağlantısı olanlar çok sorun yaşarlar ve bu sorun bizimle alakalı değil malum en yavaş ve en pahalı internet bizim ülkemizde.

0   0

Birkan demiş ki;
2.part izlenmiyor ilerleyince kapaniyor gına geldi artık

Admin Notu: sayfayı yenileyin.

0   0

bircan demiş ki;
sağdaki ve soldaki saçmasapan reklamlarınız yüzünden oynayan video takılıyor bu nedir yahu

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler