logo

Öğretmen Kemal 11. Bölüm izle

Özet: Batu ve arkadaşları onlara şantaj yapanın Tarkan olduğunu bilmemektedirler. Tarkan bu kez Batu ve arkadaşlarına yerine getirmekte zorlanacakları yeni bir görev verir. Kemal hoca, velilerin şikayeti nedeniyle mütevelli heyetinin karşısına çıkar. Kemal hocayı okuldan attırmak isteyen veliler amaçlarına ulaşacaklar mı?

Cerenin Merte verdiği mektupta ne yazdığını öğrenmek isteyen Tarkan amacına ulaşmak için Merti ikna etmeye çalışır. Yurt dışına kaçan Selin ve Özgürün kaçışı ilk başta kendileri için kötü gibi görünse de Batunun babası Kazım bu durumu kendi lehine çevirerek bütün suçu onlara yüklemek için bir plan yapar. Bu plan dahilinde Kaan ve Dilara Kemal hocanın dikkatini yurt dışına çıkan Selin ve Özgürün üzerine çekmeye çalışır.

Yiğit ve Nehir arasındaki yakınlaşma beklenmedik bir şekilde Batunun araya girmesiyle beklenmedik bir şekilde kopar. Kemal hoca Arifin ölümüne sebep olan Batu ve arkadaşlarını, Arifin evinde karşısında bulur...
M.ALÝ demiş ki;
NEHİR TERCİHİNİ YAPMALI VE YİÐİTTEN YANA KULLANMALI KAAN VE DİLARA HAK ETTKLERİ CEZAYI BİRAN ÖNCE ALMALI...

0   0

azrail demiş ki;
filim çok güzel

0   0

sultan demiş ki;
gerçekten çok başarılı bi dizi olmuş merakla yeni bölümlerini bekliyorum.

0   0

sevcanmehtap demiş ki;
ARKADAŞLAR OYUNCU KADROSU Öğretmen Kemal Oyuncuları Öğretmen Kemal Dizisi, Bütün Oyuncularının isimlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.. Öğretmen Kemal Dizisi Oyuncuları Öğretmen Kemal Dizisi Oyuncu Kadrosu Bülent Emin Yarar- Kemal Asena Tuğal- Nehir Yalçın Seyhan- Yiğit Aras Aydın (Mehti)-Mert Ufuk Karakavak- Ozan Pınar Alyar- Selin Cansu Cengiz- Şebnem Murat Becerol- Reha Saliha İplikçi- Öğretmen Burcu Altın- Dilara Kayhan Binnetoğlu- Tamer Nazlıhan Başak İlhan- Nermin Başar Doğusoy- Necmi Mana Uygur- Entel Fulya Onur Ay- Kaan Aslı Özmel-Müdire Ayşe Ayşegül Erus-Asya Kerem Arslanoğlu-Batuhan Mustafa Cem Yeşilyurt-Beyaz Berat Akça-Bora Melih Delier-Burak Kemal Erek-Caner Sena Eryılmaz-Ceren Barış Gürses-Cücü Cüneyt Fulya Durutürk-Derin Asil Nadirler-James İlayda Şahinler-Nazlı Ufuk Karakavak-Ozan Akın Erdem Tunç-Özgür Ali Anıl Kaya-Tarkan Gamze Bayraktaroğlu-Uğur

0   0

açelyasevcan demiş ki;
gökhancığım dedeiğin doğru ama başka bir şey bulamamışlar heralde aynısını yazmışardır belki de bilmeden koymuşlardır.he diziye gelelim batu ölmesin ben batu yu çok seviyorum.ne olur batuya bir şey olmasın eğer batuya bir şey olursa bir daha bu diziyi izlemem arkadaşlarımada izletmem.haberiniz olsun ona göreadmin.he bide 12. fagmanı ne zaman koyacaksınız çabuk koyun hahaaaa merak ediyorum.

0   0

gokhan demiş ki;
acıklama bölümde yazanlar gecen haftanın konusu degılmıydı???

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler