logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Yaprak Dökümü 173. Bölüm izle

Özet: Ali Rıza ve Hayriye’nin evlilik yıldönümlerinde Şevket hariç bütün aile yeniden bir araya geliyor ve mutluluğa hasret Tekin Ailesi’nin yüzü gülüyor. Özgürlüğüne kavuşacağı günü sabırla bekleyen Şevket’in hayata yeniden tutunmaya başlayacağı mahkeme günü belli olur. Çaresizlik içinde hayatından bile vazgeçmeyi göze alan Oğuz ise artık işlediği suçun cezasından kaçışı olmadığını fark eder.

Ali Rıza Beyl’e Hayriye Hanım’ın el ele yürüdükleri hayat yolculukları kırkıncı yılını doldurmak üzeredir. Yaşanan derin acıların ardından, Leyla ve Fikret’in, Ali Rıza Bey’le Hayriye Hanım’a güzel bir sürprizleri vardır. Tahsin’in yardımıyla, yıldönümü sürprizi geçmişe doğru güzel bir yolculuk da olacaktır. Yeni işine dört elle sarılan Ferhunde, Ceyda’yla yarım kalmış son hesabını da kapatır. Hayatıyla ilgili yeni rotasını belirleyen Necla, geleceğini çok uzaklarda kurmaya karar vermiştir. Sedef ise sevdiği adamla birlikte yeni hayatına adım atmak için son hazırlıklarını tamamlamaktadır. Büyük bir heyecanla sürpriz hazırlıklarına devam edilirken, Leyla’nın mutluluğuna Oğuz’un baba eviyle ilgili son kararı gölge düşürür. Ali Rıza Beyler’in evlilik yıldönümleri Necla’yı da baba evine bir kez daha getirir. Şevket hariç bütün aile yeniden bir araya gelirken; masumiyetinden hiçbir şeyden kaybetmeyen eski güzel anılar, mutluluğa hasret Tekin Ailesi’nin yüzünü güldürecektir.
Sezin demiş ki;
Bu dizide birçok karakter var ama en bencil en egoist ve en sinir karakter Necla Ferhunde bile daha sıcak daha sevimli daha samimi nefretlik bir kişilik tek üzülmediğim bu dizide ki insan
20.12.2017 - 02:22
0   0

melek beyaz demiş ki;
kurtlar vadisi neden sitenizden komple alindi?

Admin Notu: http://ddiziizle.com sitemizden izleyebilirsiniz.

0   0

ahmet demiş ki;
çok güzel emeğinize sağlık ddizi...

0   0

ani demiş ki;
SUPER DIZI SONU MUHTESEM OLMALA

0   0

Nese demiş ki;
Lara E. merak ettim bu dizinin kitabini kimden okudun. Dizi orjinalini kaybedeli yil oldu. Ayrica kitapin daha yarisinda Fikretten haberler kesiliyor.Hayriye Hanim olmuyor. Ali Riza Beyide Leylanin metresi oldugu Avukat sevgilisi himayesine aliyor.

0   0

kama demiş ki;
Bu dizini yillardi cok uzaklardan izliyorum.Benim de Leyla Ve Necla gibi iki ablam var.Dizini izlerken hep onlari hatirliyorum ve gozyaslarima hakim olamiyorum.Benim icin bu bir hayat dizisi......

0   0

tagi demiş ki;
yillardir seyr ediyorum ve cok da beyeniyorum.Final bolumlerde beni cok alatdiz. Guzel bir dizi icin tewekkur ediyorum

0   0

Turane demiş ki;
bu bolum hecde bile maraqli olmadiiii

0   0

Lara E. demiş ki;
Bence dizinin final bölumunun kitaptaki sonuna uymasi isteniyorsa;Hayriye Hanim karakterinin ölmesi ve Ali Riza Beyin bakimini Fikretin almasi gerekiyor.Her ne olursa olsun guzel bir diziydi.Yillardir Zevkle seyrettik.

0   0

OYA demiş ki;
Harika dizi cok beyendim

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler