logo

Öğretmen Kemal 12. Bölüm izle

Özet: Batu ve arkadaşları onlara şantaj yapanın Tarkan olduğunu bilmemektedirler. Tarkan bu kez Batu ve arkadaşlarına yerine getirmekte zorlanacakları yeni bir görev verir. Kemal hoca, velilerin şikayeti nedeniyle mütevelli heyetinin karşısına çıkar. Kemal hocayı okuldan attırmak isteyen veliler amaçlarına ulaşacaklar mı?

Cerenin Merte verdiği mektupta ne yazdığını öğrenmek isteyen Tarkan amacına ulaşmak için Merti ikna etmeye çalışır. Yurt dışına kaçan Selin ve Özgürün kaçışı ilk başta kendileri için kötü gibi görünse de Batunun babası Kazım bu durumu kendi lehine çevirerek bütün suçu onlara yüklemek için bir plan yapar. Bu plan dahilinde Kaan ve Dilara Kemal hocanın dikkatini yurt dışına çıkan Selin ve Özgürün üzerine çekmeye çalışır.

Yiğit ve Nehir arasındaki yakınlaşma beklenmedik bir şekilde Batunun araya girmesiyle beklenmedik bir şekilde kopar. Kemal hoca Arifin ölümüne sebep olan Batu ve arkadaşlarını, Arifin evinde karşısında bulur...
muhammed demiş ki;
seviyorum bu diziya ya sevdiklerimi sölüyom batu yiğit nehir asya

0   0

ayhan birol demiş ki;
arka sıradakiler dizisi başlangıçta iyiydi.sonra gıcıklaştı.iyi olan insanlardan kötü çıkardılar...gıcık olan tipler kahraman edildi...umarım öğretmen kemal de onun gibi olmaz.Yani Arif denen çocuk hiç uğruna mı öldü?yiğit denen efendi çocuk hem dayak yiyor hem hapse giriyor...zengin fırlamalar ise pislikliklerinden hiç ders almadan hala kötülüğe odaklı. senaristler bu tipleri özellikle mi empoze ediyor?

0   0

gökhann demiş ki;
selam 13. bölüm yayınlı abi cumartesi günü burda neden yok

Admin Notu: yayınlanmadı

0   0

karadenizli demiş ki;
arkadaslar sonm bolum neden yok yhaaa :SS

Admin Notu: Yayınlanmadı

0   0

ozan demiş ki;
ya ne yapmiş bunlar batu olursemfilmin bı tadı kalmaz botu yoksa ben izleneyeceğim

0   0

karadenizli demiş ki;
admin yeni bölüm neden yokk :S

Admin Notu: yaayınlanmadı

0   0

fatih demiş ki;
batu ölürse adamları onu yakalamıcakmı ve yğittin hiçbir suçu yoq

0   0

gamze demiş ki;
kemal hocaya yazık bence...yiğit batuyu öldürmemiş ama ondan sanmaları daha dakaötü öğretmen kemal arada kaldığı için çok üzüldüm...

0   0

gamze demiş ki;
kemal hocaya yazık

0   0

kamil demiş ki;
yiğitle nehiri cok seviyorum onlar birbirilerine cok yakişiyo

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler