logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kavak Yelleri 147. Bölüm izle

Özet: Güven ve Efe, Aslı’yı arıyor. Aslı’nın nerede olabileceğine dair bir ipucu bulan ikili, bu sırada da büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalıyor. Aslı, yağmurdan kaçarken doluya tutulur. Ali ile Alp’in babasına rastlar ve tutsak alınır. Adamın Aslı’ya bir teklifi vardır. Öte yandan Efe ile Güven, Aslı’ya ulaşmaya çalışırlar. Metin’e de haber verirler. Metin, Ali ile Alp’e ulaşır. Çocuklar her şeyi inkâr ederler. Paranın gücü devreye girer ve olay kapatılmaya çalışılır. Efe ile Güven, Aslı’nın nerede olabileceğine dair bir ipucu bulurlar. Deniz ile Özge arasındaki ipler iyice gerilir. Özge’den uzaklaşan Deniz, Mine’yle ilgilenir. Su’nun ikiliyi yakınlaştırmak için bir planı vardır. Deniz ile Mine bir aileymiş gibi eğleneceklerdir. Mine uzun zamandır sakladığı bir sırrını Deniz’e söyler. Peki, Deniz’in tepkisi ne olacak? Deniz, Özge’yi konağa getirir. Konakta kızılca kıyamet kopar. Ayşe’nin katilleri yurt dışına kaçmaya çalışırlar. Metin peşlerindedir. Acaba onları durdurabilecek mi? Efe ile Güven, Aslı’yı ararlarken tehlikeyle burun buruna gelirler. Aslı ise sonu belirsiz bir yolculuğa çıkar.
özge demiş ki;
ayyyyyyyyy yşsn 148.bölüm de denizle mine brşıo galiba yuhhuuuuuuuuuuuu

0   0

Hýdýr Can demiş ki;
S.a kolay gelsin ddizi ekibi sizden birşey rica edicem bu dizileri izlerken video birden alttan donuyor ve oynamıyor öyle kalıyor buna bir çare bulur musunuz?

0   0

gamze demiş ki;
ay bencede iyice saçmalamışlar ben sadece mine ve deniz için izliyorum...

0   0

ayþe demiş ki;
pesssssss artık saçmalamışlar iyice, bu ne ya komedi filmi gibi :)))

0   0

tarik demiş ki;
Aşağıdaki resimde görülen hatayı alıyorum. Sadece bu dizide değil diğer hepsinde aynı sorun var. Nedeni nedir acaba? Nasıl düzeltilebilir?? :img25.imageshack.usimg256716sorunek.jpg Teşekkürler;

Admin Notu: Burdan link yollayamazsınız. Ya iletişim formundan yazın yada msn adresimizi ekleyin.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler