logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Hanımın Çiftliği 52. Bölüm izle

Özet: Hamza asılmıştır. Bir eri Teneke’ye gidip Cemşir’e cenazesini teslim almasını söyler. Acılı baba için zor bir görevdir bu. Çiftliğe dönen Güllü ise annesine Hamza’nın asıldığını nasıl söyleyeceğini bilememektedir. Zehra’nın baygınlık geçirdiğini ve tansiyonunun oldukça yükseldiğini öğrenince söylemekten vazgeçer. Çiftlikteki herkesi annesinden bu haberi saklamaları konusunda uyarır. Ancak Zehra bu acı haberi, en ummadığı kişiden, Halide’den öğrenecektir. Cenazenin ardından Cemşir, Kemal’e, Hamza’nın asılması sırasında yaşananlarla ilgili sorular sorar. Halide’nin de idamı izlemek için meydana geldiğini öğrendiğinde ise deliye döner. Doğruca Halide’nin evine gidip ona olan tüm öfkesini kusar. Halide’nin başıysa Celal’le derttedir. İşi, genç kadını taciz etmeye vardıran Celal, gitgide Halide için tehlike arz etmeye başlamıştır. Diğer yandan, Hamza’nın Güllü’yü de derinden etkilemiştir. Bu durum bazı kararlar almasına neden olur. Kemal ve Güllü arasındaki engeller artık kalkacak mıdır?
Hasan Erdogan demiş ki;
bir babanin o an unutmasi mümkün degil.evlat acisi hayati boyunca hic unutulmaz .hayati boyunca gülmesi hist olarak silinmistir....

0   0

reyhan demiş ki;
bu kadar olur heryerde zalım yapar olur garıban çaresızlıkten yapar beter olur.ınsanların bunaldıgı şu donemde daha guzel bır sonucla daha ıyı bır reytıng yakalanabılrdı.msl hamza cok pısman olup hatasını anlamıstı.onu topluma kazrlp ıyı seyler yapan bırı yapılabırdı.raytıng ıcın zalımlerın marıfetını garıbana yukleyen senarıslerı esefle karsılıyrm

0   0

BEGÜM demiş ki;
HANIMIN ÇİFTLİÐİ YETKİLİLERİNE DUYURU,İŞİNİZİ PROFESYONEL YAPMALISINIZ.MUZAFFER DİNÇASLAN BU DİZİDE 2 YIL ÖNCE ÖLDÜ VE MEZAR TAŞINDA ÖLÜM TARİHİ 1951 YAZIYOR,HAMZA İSE DAHA YENİ ÖLDÜ VE ÖLÜM TARİHİ 1968:)

0   0

leyla demiş ki;
Anliyorum, suclu cezasiz kalmamali, cezasini cekmeli, lakin cezasini biz vermemeliyik. Allah hepsini goruyur,cezasini da geci-tezi veriyor. Biz kimik ki,allahin verdiyi cani alak.Halide de, kahr olmus babanin acisina yanmadi, anlamadi, Hamzanin asilmasina goz yumdu, simdi ozu zor durumda,adam olur,Halideye neeler olacak belli deyil. Kimsenin ahi yerde kalmaz, her kes af etmeyi basarmalidir, tamam o, abisinin katili,zaten Muzaffer olmus,geri qayitmayacak.Bence af etmeliydi,zaten o af etseydi de,Hamza asilacakti.

0   0

mert demiş ki;
igrenç bir film sakın izlemeyin.yaşınıza uygun değil

0   0

sengül demiş ki;
Allahim ne kadar aci bir bölümdü bir babanin en zor ani.ölmüs oglunun ayaklarini isitmaya calisiyor.icim parcali.cok gercek bir sahneydi.Allah kimseye evlat acisi vermesin.Evladi ölmüs herkesede Allahim sabirlar versin.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler