logo

Gönülçelen 42. Bölüm izle

Özet: Leventin nikah tarihi almasıyla işler iyice sarpa sarmıştır. Hasret bir yolunu bulup bu meseleyi artık çözmek ister. Ancak karşısında vazgeçmeye hiç niyeti olmayan biri vardır. Diğer yandan Murat ve Cerenin de evleneceğini düşünmektedir. Hasret Cerenle buluşup bir plan kurar. Murat ise o sırada başka bir plan içindedir. Bir gelinlik mazağazasında yollar kesişir ve her şey birbirine girer... Hasret Cerenin yakasını kolay kolay bırakmaz ama ne yaparsa yapsın kendisini mutlu edecek sonuca ulaşamaz. Bir gece Hasret Muratı yakalayıp kendi ilişkilerine dair bir konuşma yapar. Ertesi sabah herkesi büyük bir telaş alacaktır! Kobranın muhtarlığa işi düşer. Her şeyin çok kolay olacağını zannederken Gülnaz onun önüne taşları bir bir koyar. Ancak Kobranın da pes etmeye niyeti yoktur.
Cagla demiş ki;
evet cekaya katiliyorum, Ltf rica ediyorum ilk önce gönül celeni koyu. . cok gec koyorsunuz izleyemiyorum. . bide 1 saat özet olurmu yaa :( Ltf saatini degisin gönül celenin. . Tsk ler. .

0   0

ceka demiş ki;
lutfen konil celeni ilk once verin daha sonra cocuqlar duymasini verin cunki cok gec olduqu ucun izleye bilmirem

0   0

ceka demiş ki;
Cansel Elcin ucun daha cox melumat toplamaq ucun nece ede bilerem lutfen yardimci olun

0   0

Cagla demiş ki;
slm, Artik Murat acilsin ya Hasrete. . yeter bu kadar inatcilik. . bence Hasret Levente degil, Murata yakisiyor. . süper bir dizi. .

0   0

terane demiş ki;
lütfen cuma cocuklar duymasının özetini kessinler gönulçelen çok gec oluyor.Rica ediyorum lütfennnnnn..

0   0

vefa demiş ki;
supppperen sevdigim dizicok guzel

0   0

Deniz demiş ki;
aman allahim sikti bu artik hep ayni hep ayni karar versinler artik

0   0

ipek demiş ki;
inşallah murat hasreti leventten önce bulur dilerim allahtan murat bu olaydan ders alıp hasrete evlenme teklif eder

0   0

efsun demiş ki;
yaaa artık kavuşsunlar bence leventle olması çok saçma can arkadaş olduklarını izliyorsun öyle söyleniyor sonra arkadaşının sevdiğini elde etmeye çalışıyorsun nasıl arkadaşlık levent hiç aşık olmamalıydı hasrete

0   0

sultan demiş ki;
Dizi konu bulmaktan zorlaniyordu Bakarsiniz Hasretin izini kaybettirmesi yeni bir heycan yaratir.Yeni insanlari tanimasi fena olmaz.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler