logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Türkan 22. Bölüm izle

Özet: Tarama bölgesinden getirilen lepralı hastalar, hastanedeki koğuşa sığmaz. Onlar için hastaneye ek bina yaptırmak gerekir. Türkan ve Cihat’ın lepra ile mücadelesi asıl şimdi başlar. Türkan bebeğini düşürünce Orhan’la arası iyice açılır. İkisin de aralarının düzeleceği sırada şehirde bir facia yaşanır ve Türkan’ın acilen hastaneye yetişmesi gerekir. Bu olaydan sonra ikisinin arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlar. Leyla Hanım’a İngiltere’deki ailesinden mektup gelir. Babasının sağlığı iyi değildir ve Gündüz’ü de yanına alıp İngiltere’ye gitmesi gerekir. Turhan da İsmail şehir dışındayken ablası Türkan’a lepralı hastalar için destek olur. Türkan hayatı için büyük bir dönemecin başındadır. Bir yandan kötüye giden evliliğini kurtarmak isterken, diğer yandan da lepra hastalığı tedavisi hakkında yurtdışında açılan bursa katılmak istemektedir.
ela demiş ki;
Izledigim en guzel en seviyeli dizi ve finali bu kadar kisa surede yapilirsa yazik olur. O kadar carpik iliskilerle dolu diziler lasti gibi uzatilirken, bu diziyi bitirmesinler...

0   0

sevgi demiş ki;
lutfen bu dizi bitmesin.turkan saylan o kadar seyi basarmisken biz oturdugumuz yerde onun eserlerine boylemi sahip cikiyoruz.o sen nefesine kadar bizim icin insanlik icin cabalamis elinden gelebilecek olanin daha fazlasina yapmaya her zaman cabalamisken .hayatimda gordugum en guzel anlamli duygu yuklu bir dizi .

0   0

Buket demiş ki;
Harika bir dizi Umarim final haberleri dogru degildir.

0   0

erhan demiş ki;
Kanal D’nin iddialı dizisi “Türkan” 26. bölümde final yapacak. Türkan Saylan’ın hayatını anlatan, Pınar Öğün ve Özgürcan Çevik’in başrollerinde oynadığı dizinin çekimleri birkaç hafta içinde durdurulacak. Bu akşam 22. bölümüyle ekrana gelecek olan dizi, 4 bölüm sonra ekrana veda edecek. ALINTIDIR... İNŞALLAH BİTMEZ DİZİNİN REYTİNGLERİ DÜZELDİ ASLINDA.GEÇ SAATE RAÐMEN İYİ DERECE YAPIYORDU..

0   0

emine demiş ki;
diziyi cok severek izliyorum,yine sahaneydi tahmin etmistim kaldirilacagini istemeyenlere firsat verildi aksi olmaliydi diye düsünüyorum,biz izlicilerde sucluyuz.

0   0

ramazan demiş ki;
bu kadar güzel bi dizi bitmemeli.ama belkide final yapılmaz.son 4 haftadır dizinin reytingleri güzel geliyo.perşembe 23.15 aşısı tuttu bence.bence bitirmezler.

0   0

hulya demiş ki;
hic bitmesin istedigim tek dizi. Insan izlerken bilgileniyor ve unutulmamasi gereken bir kadinin hayat oykusu bu. Nasil yayindan kaldirilirboyle bisey olmamali,olmasin..

0   0

MUKADDES demiş ki;
BOYLE GUZEL GENCLERE YARAR SAGLAYACAK KALITELI DIZILERI NEDEN CABUK BITIRDIKLERINE INANAMIYORUM BEN.IKI KARDES AYNI KISIYLE CIKIYOR SAPIKLIK DIZ BOYU OLUYOR BU DIZILER KALKMAK YERINE PIRIM YAPIYOR DIYORUMYA ANLAYAMIYORUM

0   0

erhan demiş ki;
kanal d diziyi 4 bölüm sonra final bölümüyle yayından kaldırıyormuş.o kadar çok yerini saatini değiştirdiki bunu herkes bekliyordu

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler