logo

izmir Çetesi 7. Bölüm izle

Özet: Cemalin Katyanın kulağına fısıldadığı sözcükler onu kalmaya ikna eder. Ancak aralarındaki bu sır ilişkilerinin seyrini değiştirecek ve Cemalin karşısına verilmesi zor kararlar çıkaracaktır. Selami ve Ateş ise Cemale hiç beklemediği bir teklifle giderler. Ondan ekibe dahil olmasını ve hep birlikte çalışmayı isterler. Cemal için karar verme zamanıdır. Ya yola onlarla devam edecek ya da eski hayatına geri dönecektir. Selami ve Ateş ise Cemalin gözüne girmeye kararlıdır. Ancak Selaminin işi zordur. Cemale rağmen Durudan vazgeçmeyen Selami Cemalin elinden kurtulamayacaktır. Mira ise farkında olmasa da İzmir Çetesinin yardımıyla ilk terfisini alır. Ama çetenin hesaba katmadığı biri vardır. Ko-mi-ser Zeki su-çlu-ları yakalamalarını sağlayan Miraya gelen isimsiz ihbarların peşini bırakmayacaktır.
hasan demiş ki;
en sonunda avrupa yakasinin bendeki boslugunu doldurabilen bi dizi cikti. tek kelimeyle harika. mustufa ustundag cok buyuk bi yetenek.

0   0

Cem demiş ki;
:-) Super dizi ya:-) I love you Murroooo

0   0

Turane demiş ki;
ya gercekden dizi harika, cok guluyorum

0   0

ilginc demiş ki;
KADRIZIM 4 ever süper dizi ,süper ekip ((((emegi gecenlere tskler)))

0   0

Orhan demiş ki;
Dizi her bölümde daha iyiye gidiyor cok güzel. Admin bey kardesim emeklerinden dolayi sana saygilar sevgiler tesekkürler.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler